Работи ли репресиите на Bensalem срещу нелегалните мотоциклети? Питаме полицията след случай на нападение

...
Близо 24 часа след като мотоциклетист блъсна и прегази 64-годишен
Коментари Харесай

Близо 24 часа след като мотоциклетист блъсна и прегази 64-годишен мъж от Бенсалем, като го рани сериозно, полицията разследваше друг инцидент, включващ незаконен мотоциклет.

Мъжкият ездач е видян в квартала да пука колела и да пуска знаци за спиране по жилищни улици, преди да пренебрегне аварийните светлини на екипите за първа помощ, запътили се към пожар в къщата в неделя, съобщиха властите.

Полицията в Бенсалем разследва и двете инциденти, две от многото оплаквания, включващи мотоциклетисти в целия град.

„Това не е само неудобство, това е опасност за общността и нашите жители“, детектив Sgt. Glenn Vandegrift каза.

Полицията в Бенсалем търси мотоциклетист Мъж от Бенсалем е в тежко състояние, след като е бил прегазен от мотоциклет. Какво знае полицията

Проблемът не е нов за Бенсалем или околните общности, но броят на жалбите  е на път да изпревари цялата миналата година, когато градът регистрира 75.

< p>Досега тази година отделът е получил 74 сигнала, като 29 са постъпили от 1 юни, каза Вандегрифт.

Черните велосипеди са незаконни по обществените пътища, освен ако не са регистрирани в държавата и застраховани, а повечето от онези, с които Бенсалем се занимава, не са законни на улицата, каза Вандегрифт.

Повечето инциденти включват колоездачи, каращи незаконно по обществените улици, увреждайки имущество и гъмжащи от квартали, каза Вандегрифт.

Инциденти като нападението, превърнало се в утежнено състояние на пътя, на 5 август, са рядкост, добави той.

Предварително разследване установи, че 64-годишният мъж и синът му са пътували по булевард Neshaminy, когато имаше спор между него и двама мъже на мръсни мотоциклети.

След сблъсъка, мъжът се върна в колата си и мръсните мотористи го последваха. Мъжът спря, излезе от колата си и те отново започнаха да се карат.

Този път единият мотоциклетист даде обороти на двигателя, преди да удари мъжа, който падна назад и удари главата си в асфалта. След това мотоциклетистът задейства отново двигателя си и удари гърдите на мъжа, докато той беше на земята, каза Вандегрифт.

Полицията пусна снимка на двамата мотористи, за които смята, че са участвали в инцидента, и разследването продължава. Полицията също така проследява уликите във връзка с неделния инцидент, започнал в участъка Едингтън.

Единственият друг физически сблъсък с мръсен мотоциклет беше преди няколко години в Тревоз, където жител беше блъснат от мотоциклетист, Vandegrift каза.

Районът Trevose е голяма гореща точка за проблеми с велосипедите по мръсотия, особено Grove Avenue, жилищна улица без тротоари или рамена, която стига до задънена улица при Hilltop Athletics Association, заобиколен имот от 32 акра от гори.

През годините полицията е издигала бариери и е блокирала входове около Гроув авеню, но това е трудна зона за затваряне, каза Вандегрифт.

Още новини от Бенсалем Нечестиви мотоциклети и ATV? Кажете на ченгетата на Бенсалем, че го виждате, и те ще го конфискуват

Градът постави нови знаци на Grove Avenue, предупреждаващи за камери за наблюдение през юни, като част от нова политика на нулева толерантност, която използва полицаи на четири колела четворки за патрулиране в района.

От създаването на новата патрулна група полицията забеляза лек спад в жалбите и оттогава бяха конфискувани най-малко четири велосипеда.

Залавяне на незаконен мотоциклет ездачи и мотоциклетисти не е лесно, опасенията за отговорност за злополука пречат на полицията да ги преследва по обществени пътища, каза Вандегрифт.

Но полицията постигна успех с краудсорсинга  при идентифицирането на незаконни  велосипедисти.

Бенсалем полицията идентифицира възрастен мъж мотоциклетист, пътуващ на изток по Street Road, пукайки колела, карайки с превишена скорост, игнорирайки затворени пътища и минавайки на червени светофари 15 минути след като шофьор направи снимка, след като мъжът свали маската си на червен светофар на 18 юли.

Още новини за трафика в Bensalem Bensalem ще инсталира правоприлагане на снимки на червен светофар на две кръстовища

Тази статия първоначално се появи в Bucks County Courier Times: Репресиите на Bensalem срещу незаконните велосипеди за мръсотия продължават и след нападение

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР