Близо 2300 парфюма и текстилни изделия с лого на световно

...
Близо 2300 парфюма и текстилни изделия с лого на световно
Коментари Харесай

Иззеха близо 2300 парфюма и облекла на „Капитан Андреево“

Близо 2300 парфюма и текстилни произведения с лого на международно известни марки задържаха митнически чиновници на "Капитан Андреево ", оповестиха от Агенция "Митници ".
Стоките са открити при инспекции на пет рейса през последната седмица на ноември. При един от случаите на 22 ноември на митническия пункт идва рейс с турска регистрация, пътуващ по постоянната линия Истанбул-Букурещ.
Един от пасажерите заявява, че придвижва парфюми и текстилни произведения. Превозното средство е отклонено за щателна инспекция, при която митническите чиновници откриват, че пренасяната стока носи емблеми на международни марки.
В багажното поделение, в няколко сака и кашони, са открити 900 парфюма с логото на общо 10 световноизвестни марки. Освен тях инспекторите откриват още 153 текстилни произведения - якета и спортни комплекти, брандирани с емблемите на известни марки.
В идващите два дни в други четири рейса с румънска и турски регистрации, влизащи в страната от Турция, при осъществените щателни митнически инспекции са открити общо 865 парфюма и тоалетни води и 334 облекла, носещи фигуративно и словестно изображение на известни марки.
В осъществяване на Европейския Регламент 608/2013 по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност стоките са арестувани и за случаите ще бъдат осведомени правопритежателите на комерсиалните марки.
От началото на годината досега митническите чиновници на "Капитан Андреево " са задържали близо 1 000 000 продукта, по-голяма част от които парфюми и текстилни произведения със знаци на регистрирани търговски марки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР