Близо 200 подрастващи волейболисти от цяла България се включиха в

...
Близо 200 подрастващи волейболисти от цяла България се включиха в
Коментари Харесай

Стойчев и Казийски обучават близо 200 деца край Варна

Близо 200 подрастващи волейболисти от цяла България се включиха в обичайния летен лагер на академията „ Стойчев – Казийски “. Той се организира в комплекс „ Камчия “ край Варна и е в границите на 3 седмици. Заниманията са в зала и на плажа, а с изключение на, че играят волейбол, децата най-много се забавляват.

СИНХРОН – Радостин Стойчев

„ Важно е на първо място да са на открито. Да се социализират, да са дружно, да построяват другарства, контакти и да изпитват единствено приятни страсти “, споделя Радостин Стойчев, който като треньор 3 пъти победи в Шампионската лига с " Тренто "

Снимка: bTV

Освен Стойчев и Казийски, през тази година по време на кампа децата могат да упражняват и с една от най-хубавите български волейболистки – Добрияна Рабаджиева.

„ Когато аз бях по-малка не съм имала опция да вземам участие в такива кампове. Ако имах сигурно щях да вземам участие, защото от няколко дни съм тук и виждам по какъв начин децата се забавляват. Това също е от огромна изгода за тях и е един голям плюс за тяхното бъдеще “, съобщи тя.

Снимка: bTV

Кампът е отворен за деца от цяла България, само че съществена част от тях са от волейболната академия на именития треньор и някогашната звезда на националния тим.

„ Вървим доста добре. Тази година имахме много триумфи, най-много при по-малките “, съобщи Казийски.

„ Голямата ни цел е да изградим лична база, да построим зала, и да се концентрираме благодарение на новата зала в построяването на гении за високо спортно майсторство “, добави Стойчев, който посочи, че скоро в академията ще има над 200 деца.

Снимка: bTV

През идващия сезон Стойчев и Казийски ще бъдат противници в италианската Суперлига, откакто преди дни Матей се завърна в " Тренто ", а треньорът остава отпред на някогашния му клуб - " Верона ". Още в първия кръг двата тима се изправят един против различен.

„ Ще победи по-добрият “, безапелационен е Казийски.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР