Близо 200 души, членове на т.нар. Семейство на Дъгата, са

...
Близо 200 души, членове на т.нар. Семейство на Дъгата, са
Коментари Харесай

200 души правят секс под открито небе, полицията смята да се намеси

Близо 200 души, членове на така наречен Семейство на Дъгата, са се събрали тази година в региона Ла Риоха в Испания, с цел да практикуват секс безусловно под намерено небе.

Намерението им е да останат и да продължат да извършват своите " ритуали " до настъпването на идващия лунен цикъл – 10 юни.

Семейството на Дъгата е обществен феномен, зародил през 70-те години в Съединени американски щати, чиято съществена задача е да проповядва мир, обич и връзка с природата като метод за водене на по-различен живот. Сред почитателите на придвижването има хора от всякаква вяра и възраст, които главно пеят, танцуват и вършат секс измежду природата до настъпването на идващия лунен цикъл.

Полицейските управляващи в испанската област обаче обмислят да се намесят и да прекратят мероприятието поради нарушение на настоящите в Испания противоепидемични ограничения, които към момента не разрешават срещите с повече от 10 души. На няколко пъти органи на реда са правили инспекции на място ако присъстващите употребяват неразрешени от закона субстанции за ритуалите им, само че, с изключение на виагра, такива не били открити, осведоми електронното издание " 20 minutos ", представено от novini.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР