Близо 20% ръст на ученическия асортимент бележи Kaufland България за

...
Близо 20% ръст на ученическия асортимент бележи Kaufland България за
Коментари Харесай

През 2019 година Kaufland България увеличи ученическия си асортимент с близо 20%


Близо 20% растеж на ученическия подбор бележи Kaufland България за 2019 година. Компанията усилва предложенията за възпитаници с близо 100 продукта спрямо предходната година. Така клиентите на комерсиалната верига избират целогодишно от над 400 училищен продукта, а преди началото на новата образователна година броят им нараства до над 500, като 300 от тях са лични марки на компанията.

Обогатеният училищен подбор на Kaufland включва нужното за един възпитаник да е изцяло квалифициран през цялата година. От наложителната канцелария, която тази година се добавя и от тетрадки, скицници и блокчета за изобразяване с любимците на децата – Свежите Супергерои, до аксесоари като раници и несесери с разнородни претекстове. Компанията добавя ученическия подбор и с наложената си марка детски текстил Hip&Hopps за девойки и момчета на възраст сред 6 и 10 години. Портфолиото им включва над 160 продукта, като сезонните училищен оферти са: детски якета, направени по технология BIONICFINISHECO, която защищава текстила от вода и замърсявания, спортни детски блузи с дълъг ръкав, клинове и панталони, детски тениски и спортни обувки. Специално предложение от Hip&Hopps за учениците са и практични кутии за обяд.

Kaufland България подсигурява качеството на всички лични марки училищен артикули посредством непоколебим надзор на производството и редица документи за качество. Опаковките на канцеларията са направени от стабилно стопанисвани гори за да бъдат спестени естествени запаси, а самите продукти са сертифицирани и по стандарта за екологично чисти артикули и услуги Blue Angel.

Текстилът на Hip&Hopps e направен от памук, сертифициран по световния стандарт за органически текстил GOTS, без замърсители, създаден по щадяща ресурсите технология.

Всички артикули под личните марки на Kaufland България бяха посочени и като образец за „ безусловно най-високо равнище на качество “ от 1200 индивида, участващи в представителното и без значение пазарно онлайн изследване Qudal – Quality Medal за артикули под лична марка – България 2018/2019, проведено от ICERTIAS. В резултат организацията присъди златен орден за качество Qudal с пет звезди.

*Стандарт GOTS: Глобалният органически текстилен стандарт включва международно приети наставления, които подсигуряват стабилно произвеждане на текстил – от добива на биологично създадени естествени първични материали, през екологично и обществено отговорно произвеждане, до транспарантното обозначаване.

**Стандарт FSC: В асортимента на Kaufland ще откриете голям избор от лична марка артикули, сертифициарни по отношение на строгите условия на Forest Stewardship Councils, измежду които салфетки, тоалетна хартия и носни кърпички, както и въглища за скара. При покупката на артикули, сертифицирани от FSC, Вие изисквате стабилно стопанисване на горите по целия свят.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР