Близо 2 тона стъкло се събраха по време на съвместната

...
Близо 2 тона стъкло се събраха по време на съвместната
Коментари Харесай

Почти 2 тона стъкло се събраха в екокампанията "Стъкло за кънки“ в София

Близо 2 тона стъкло се събраха по време на взаимната акция на организацията за разделно събиране на боклуци от опаковки ЕКОПАК България и пързалка „ Юнак “ " RE-спортувай: Стъкло за кънки ", оповестиха уредниците на акцията.



Всеки, който съобщи над 5 кг стъкло, получи ваучър за гратис каране на кънки, а първите 30, които донесоха над 10 кг ще вземат участие в безвъзмезден урок с трикратната ни медалистка по шорттрек Евгения Раданова и многократният ни първенец по фигурно пързаляне Найден Боричев.

Тренировката ще бъде от 9 часа на 6 февруари (неделя) на пързалка „ Юнак “.

" Веднага щом чух по новините на Българска национална телевизия за чудесната самодейност, взех решение да се включа. Събрах близо 20 кг. от у дома и с неспокойствие изчаках да пристигна събота да ги предам и да покарам кънки. Мисля, че би трябвало да има повече такива начинания ", сподели ученичката от Първа британска гимназия Йоана Бояджиева.

Над 200 души получиха безвъзмездни талони за каране на кънки. Най-малкият участник беше на 2 години, а най-възрастният - на 84.



В акцията се включи и изпълнителният шеф на ЕКОПАК България Александър Урманов, както и чиновниците на организацията.

От началото на сезона всяка събота и неделя от 9 часа Евгения Раданова, Найден Боричев и треньори от клуб " Айс Пик " организират безвъзмездни уроци за деца под мотото " Първи стъпки на леда ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР