Близо 150 кила чист кокаин са открити в 5 кашона

...
Близо 150 кила чист кокаин са открити в 5 кашона
Коментари Харесай

Митничар откри 150 кила кокаин в кашон с банани

Близо 150 кила чист кокаин са открити в 5 кашона с банани в митнически склад в Бургас. В момента криминалисти са в базата на „ Интер цитрус “ ООД, където деликатно ревизират откритата пратка.
Тя пристигнала в Бургас преди повече от 40 дни. Кашоните с банани са признати в склада на „ Интер цитрус “ ООД, след което са ескортирани до друга точка в България, където са оставени да зреят при най-хубавите условия за този развой. Това била нормалната процедура и се прилагала от години.
Преди няколко дни кашоните още веднъж били върнати в Бургас, с цел да се пристъпи към стартирането на бананите в магазинната мрежа. Тази заран чиновник на склада, който е сортирал продукцията, се е натъкнал на шокиращата находка.
В кашоните имало единствено ред банани, които да скрият пакетите с кокаин. Във всеки кашон имало по 30 кила от скъпата дрога. Точното количество към момента се прецизира, само че сигурно става въпрос за рекордна пратка от окобо 150 кг чист кокаин. Веднага е подаден сигнал в ОД на МВР-Бургас и Митница Бургас. Към момента текат следствени дейности и липсва публична информация.
По всяка възможност кокаинът е попаднал напълно инцидентно в тази пратка за България и повече от месец е разнасян от склад на склад.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР