Близо 14 милиона зрители са гледали първия ден от изслушванията

...
Близо 14 милиона зрители са гледали първия ден от изслушванията
Коментари Харесай

Продължават изслушванията по разследването за импийчмънт в САЩ

Близо 14 милиона фенове са гледали първия ден от чуванията по следствието за импийчмънт в Съединените щати.

Днес обществените чувания не престават. А мненията на жителите за възможното премахване на президента Доналд Тръмп са разнопосочни.

Злоупотребил ли е Доналд Тръмп с президентската си власт? Това целят да открият обществените чувания по следствието за импийчмънт. Има подозрения, че Тръмп е изискал от украинския водач Зеленски Киев да проверява сина на политическия му конкурент Джо Байдън за да извлече политически дивиденти в конкуренцията за Белия дом.

Изслушванията се предават директно по малкия екран, а реакциите по улиците на Ню Йорк са в двете крайности - от цялостно равнодушие до мнението, че президентът би трябвало да бъде отхвърлен.
Теръл, гражданин на Бруклин: Мисля, че го заслужава поради всичко, което избра да прави - да вземем за пример решението да построи стена на границата и вредата, която нанесе на имигрантската общественост. Кевин Тейлър, дизайнер: Мисля, че би трябвало да получи импийчмънт. Той лъже и не е добър президент. Дийн, студент: Не мисля, че това е огромна работа. Той към този момент е президент и останалото няма значение. Не се интересувам, тъй като не ме визира. Александра, туристка от Северна Каролина: Според мен процедурата е тежест за данъкоплатците. Сенаторите и всички останали би трябвало да вземат решение проблеми, а не да задълбават по този въпрос. минаха две години и половина.
Публичните чувания са по време на предизборната акция в Съединените щати. Последният протест, в който взе участие самият Доналд Тръмп, беше в Луизиана. Там той съобщи, че не се нуждае от помощта на Украйна, с цел да победи претендента на демократите Джо Байдън.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР