Близо 12 милиона лева са постъпили по всички сметки за

...
Близо 12 милиона лева са постъпили по всички сметки за
Коментари Харесай

12 млн. лв. са постъпили по сметките за възстановяване на Хитрино

Близо 12 милиона лв. са постъпили по всички сметки за възобновяване на Хитрино измежду гърмежа на 10-и декември предходната година. Това регистрира кметът Нуридин Басри пред жителите на селото и увери, че всяко наранено домакинство ще получи средства за ремонт, съобщи БНР.

Общоселското заседание беше свикано, с цел да знаят жителите на Хитрино какъв брой от набраните средства за възобновяване на вредите са изхарчени и защо. Кметът Нуридин Басри посочи, че в дарителската сметка са постъпили 973 хиляди лв., изразходвани са 218 хиляди. Други пет милиона лв. са обезпечени от обществения фонд, изхарчени от тях са 503 хиляди.

Хората обаче се тревожат какво се случва с парите от сметката на БЧК. По думите на Нуридин Басри там има 189 хиляди лв. от събраните 965 хиляди: "Всеки във времето си, без да бърза – това, за което е избран, ще си вземе парите. Общинските съветници от Хитрино заседават през днешния ден. Предстои те да гласоподават за отпущането на още пари за ремонт на разрушени прозорци и срутени покриви. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР