Близо 11 милиона гледания са привлекли клиентите на услугата А1

...
Близо 11 милиона гледания са привлекли клиентите на услугата А1
Коментари Харесай

Близо 11 милиона гледания са привлекли виртуалните разходки, създадени с услугата A1 Smart View

Близо 11 милиона гледания са привлекли клиентите на услугата А1 Smart View посредством виртуалните разходки в техни обекти, направени и интегрирани от А1 в техните уеб страници и мобилни приложения. По този метод А1 дава на своите бизнес клиенти мощен маркетингов и информационен инструмент, с който те да се оправят с изменящата се среда, да се развиват и да реализират задачите си. Сега опцията за отдалечено показване на физическите обекти закупи още по-голяма значимост в изключителната обстановка - както за фирмите, по този начин и за техните клиенти.
Услугата A1 Smart View е подобаваща за дребни, междинни и огромни по мярка организации и компании, защото не изисква предварителни вложения и механически личен състав. Същевременно тя дава значими за бизнеса резултати, с цел да продължат своето сполучливо развиване в цифровия свят, съгласуван с изменящите се условия на своите консуматори и клиенти.
Благодарение на А1 Smart View всеки може да се запознае с разнообразието на международната флора и фауна, като посети онлайн Зоологическата градина в София. До момента тя е и най-популярната от виртуалните разходки, основани от екипа на А1, и е генерирала близо 500 хиляди гледания.
Особено внимание е привлякла също и виртуалната разходка на А1 за МБАЛ „ Вита “, която за по-малко от година е била забелязана близо 320 хиляди пъти, а Софийската математическа гимназия е била виртуално посетена над 200 хиляди пъти.

От стартирането на услугата Smart View през 2018 екипът на А1 е основал виртуални обиколки за редица свои клиенти. По този метод компанията е помогнала на доста организации и компании от разнородни браншове - от просветителни институции до компании, занимаващи се с хотелиерство и ресторантьорство - да показват по-добре своя бизнес благодарение на новите технологии. Само представителите на бранша на образованието, които са се възползвали от услугата, са привлекли над 2 милиона гледания. Сред просветителните институции, клиенти на A1 Smart View, са Техническият университет във Варна, Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Финансово-стопанска гимназия – Монтана, 138-о СУЗИЕ „ Проф. Васил Златарски “ и други.    
Услугата разрешава на хиляди консуматори да се „ разходят “ също и в културни институции като Националната библиотека „ Св. Св. Кирил и Методий “ и Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев “ – Плевен.
А1 Smart View дава на бизнес организациите професионално снимана виртуална обиколка на техните физически обекти, панорамна фотография от въздуха, снимана с дрон, VR видео, слайдшоу видео и интерактивна навигация. Заснемането се прави от сертифициран от Гугъл професионален екип от фотографи, употребяващи най-голям клас фотографска техника.
Практически всеки бизнес, който има обекти, посещавани от клиенти, може да има съществени изгоди от консолидираното на Smart View в своя уеб страница или мобилно приложение. Проучване на Гугъл демонстрира, че броят на бизнесите, чието онлайн наличие включва виртуална разходка, продължава да нараства. Потребителите, преглеждащи информация за даден бизнес онлайн, в която е включена и виртуална разходка, е 2 пъти по-вероятно да се трансфорат в клиенти. А при евентуалните клиенти на възраст сред 18 и 35 години, това е 2,5 пъти по-вероятно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР