Близо 100 състезатели са подали заявки за участие в 84-ото

...
Близо 100 състезатели са подали заявки за участие в 84-ото
Коментари Харесай

Голям интерес към започващия национален турнир по боулинг в София

Близо 100 състезатели са подали поръчки за присъединяване в 84-ото издание на националния шампионат по боулинг “Фантастико оупън” 2019. Шампионатът започва през днешния ден и ще продължи до неделя в столичната зала „ Joy Station”, Студентски град. Наградният фонд е 5000 лв., а с изключение на българи в конкуренцията се чака да се включат и играчи от прилежащите ни страни Северна Македония, Сърбия и Гърция.

„ Готови сме с организацията. Винаги се стремим всичко да е професионално и състезателите да се чустват добре на нашите шампионати. Предстоящият “Фантастико оупън” е към този момент одобрено съревнование с дълга история и постоянно става доста забавно и оспорвано, изключително в последните два дни. Най-малкият ни участник е Антон Симеонов на 10 години, който играе доста добре боулинг.  Регламентът е явен, играчите ще бъдат разпределени в три групи - А, В и C. Всеки ден до събота по две серии, от 14:00 и 18:00 часа. Входът както постоянно за хората, които желаят да гледат е безвъзмезден. Всичко може да се следи в действително време на bowlzone.eu”, показа Теодора Дончева, основен уредник на шампионата.
Шампионатът е част от календара на федерацията по боулинг и носи точки за идния първокласен Републикански шампионат в края на месеца, който ще бъде в Бургас. Поради присъединяване си в Световната купа в Индонезия няма да забележим любимците Диан Динев и Мариана Метексинова, само че пък многократната ни шампионка Марина Стефанова към този момент организира няколко тренировки в залата и е подготвена за „ Фантастико оупън” 2019.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР