Близо 10% е делът на полетите, които се извършват от

...
Близо 10% е делът на полетите, които се извършват от
Коментари Харесай

Целта не е да летите, а да може да се върнете у дома

Близо 10% е делът на полетите, които се правят от и до летище „ София” през последните дни. Броят им е понижен оптимално. Читател (бел. ред. български гражданин) на ФАКТИ алармира, че една от нискотарифните самолетни компании не връща парите му за полет до Ница. Причината е, че въпросният полет ще бъде осъществен. Той обаче не може да се възползва от пътуването заради наложеното изключително състояние. В сходна обстановка дневно попадат по няколкостотин души.

ФАКТИ се свърза с Wizz Air за коментар по проблема. В реалност въпросните полети имат за цел да върнат в родината хората, които сега се намират зад граница (бел. ред. надлежно българи в България и французи във Франция).

„ В момента Wizz Air продължава да оперира скъсен брой полети, с цел да улесни връщането вкъщи на клиентите. За да може самолетната компания да продължи да извършва тези нужни съществени полети за пасажери, които би трябвало да се завърнат безвредно в родните си страни, тя няма да има опция да предложи цялостно възобновяване на заплатените суми за билети на пасажери, чиито полети не са анулирани. Когато пасажерите не са сигурни, че желаят да пътуват, те би трябвало да закупят услугата WIZZ flex, с цел да могат да трансформират резервациите си. Wizz Air откровено благодари на своите клиенти за разбирането и търпението през тези предизвикателни и невиждани времена за всички”, прецизират от авиопревозвача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР