Близо 10 души са пострадали при катастрофата с влак в

...
Близо 10 души са пострадали при катастрофата с влак в
Коментари Харесай

8 души са пострадали при инцидента с влака край село Черниче

Близо 10 души са потърпевши при злополуката с трен в Кресненското дефиле , оповестява БНР.

Припомняме, през вчерашния ден дерайлира трен край благоевградското село Черниче . Причината е паднали скали край трасето . Пътническият трен е пътувал от Петрич за София. Инцидентът е станал в региона на Кресненското дефиле.

Радиото прецизира, че осем души са потърпевши при конфликта на локомотива с падналата на релсите скална маса. 55 пасажери са евакуирани от авариралия трен и са превозени с рейсове.

Трима души са оставени в болничното заведение в Благоевград.

" Към момента единствено трима индивида са останали в болничното заведение в Благоевград. Останалите хора, които бяха закарани с екипите на незабавна помощ, откакто бяха обработени, са освободени. Тримата индивида за лекуване са първо помощник-машинистът, който има комоцио, началник-влакът има разкъсна рана и е в " Ортопедия " в благоевградската болница. Един от пасажерите е още веднъж с контузна рана на главата. Хората са добре, нямат изключително тежки пострадвания ", разкри регионалният шеф на града Бисер Михайлов, представен от bTV.

 Влак дерайлира край село Черниче Обновена
Влак дерайлира край село Черниче

Пострадали са четирима пасажери

Днес ще се работи по изтеглянето на влака и изчистване на трасето.

По информация на БДЖ придвижването на влаковете по направлението Петрич-Благоевград е спряно. Пътниците ще бъдат транспортирани с рейсове.

От БДЖ оповестиха, че ударът е бил много сериозен , защото локомотивът се е наклонил на 45 градуса. Локомотивът и един от вагоните са в неприятно положение, откакто паднал огромен скален пай от към 40 кубика и един по-малък към 10 кубика - общо към 100 кубика скална и земна маса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР