Близо 10 000 войници от морската пехота на САЩ може

...
Близо 10 000 войници от морската пехота на САЩ може
Коментари Харесай

10 000 американски морски пехотинци заплашени от уволнение заради отказ да се ваксинират

Близо 10 000 бойци от морската пехота на Съединени американски щати може да бъдат уволнени от армията, защото към момента не са изпълнили условието да се имунизират против ковид, макар че крайният период за това изтича на 28 ноември, заяви The Washington Post.

Около 94% от морските пехотинци са имунизирани се споделя в материала, само че това към момента е един от най-ниските проценти спрямо другите типове войски.
Проучване с морски пехотинци демонстрира забавни резултати при затваряне поради COVID-19
Проучване, извършено от Медицинското учебно заведение Icahn в Маунт Синай в съдействие с Военноморския медицински център за научни проучен...

Изданието отбелязва, че обстановката с морската пехота е тревожна, защото американските морски пехотинци постоянно са били известни със строгата си дисциплинираност. В актуалната обстановка обаче е допустимо някои военнослужещи да са решили да не се подчинят на заповедите.

По-рано Military Times заяви, че командването на корпуса в действителност е сложило ултиматум на военнослужещите или да се имунизират, или да бъдат освободени от имунизация по медицински или религиозни аргументи. Всеки, който не се е ваксинирал след крайния период, е бил застрашен с уволняване.

Въпреки това, министърът на военноморските или на Съединени американски щати Карлос дел Торо съобщи пред кореспонденти, че всеки случай на отвод от имунизация ще бъде обсъждан поотделно. " Няма просто да ги изхвърлим всички в същия ден, в който изтича крайният период ", даде обещание той, като увери, че това ще има " минимално влияние върху бойната подготвеност на страната като цяло ".

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР