Близо 10 000 чеченци тръгват от Грозни към Украйна, за

...
Близо 10 000 чеченци тръгват от Грозни към Украйна, за
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров праща 10000 чеченци в Украйна, зове Зеленски да се извини на Путин

Близо 10 000 чеченци потеглят от Грозни към Украйна, с цел да се включат в съветската военна интервенция. Видеа демонстрират по какъв начин бойците са натоварвани на рейсове от площада на града.

Държавният глава на републиката Рамзан Кадиров в послание към бойците си прикани украинския президент Володимир Зеленски да се извини на съветския президент Владимир Путин, оповестява " Русская весна ".

" Използвам случая да дам съвет на към момента настоящия президент Зеленски, до момента в който още не е станал експрезидент на Украйна, да позвъни по-бързо на нашия президент и висш главнокомандващ Владимир Путин и да помоли за опрощение ", сподели Кадиров.

Планира се чеченските бойци да се включат във военните дейности в най-горещите точки на Украйна, сподели още ръководителят на Чечня.

Още през вчерашния ден съветските медии оповестиха, че откъм Крим на територията на Украйна се придвижват чеченски подразделения от батальона " Восток ", които имат задачата да влязат в Мариупол откъм тила, с цел да го прочистят от неонацисти, оповестява онлайн изданието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР