Близо 1 милион лева е струвало мястото на Наталия Симеонова

...
Близо 1 милион лева е струвало мястото на Наталия Симеонова
Коментари Харесай

Денис Ризов броил 1 милион на Халваджиян, за да пуснат „Море от любов” с жена му като водеща

Близо 1 милион лв. е коствало мястото на Наталия Симеонова като водеща в Би Ти Ви, излиза наяве от изказване на Маги Халваджиян преди дни. Парите е броил преди години нейният към момента легален мъж Денис Ризов, когато в малкия екран тръгнало предаването „ Море от обич ”. Без неговите дотаци именитото предаване надали щеше да види бял свят, а Маги Халваджиян може би нямаше да е толкоз сполучлив тв продуцент.

Ако не беше Ризов, Халваджиян е щял да банкрутира още преди 18 години. Той най-вероятно в никакъв случай нямаше да развие своята медийна империя, с която през днешния ден го познава цяла България. Признанието пристигна преди дни от самия продуцент. Оказва се, че Денис Ризов е индивидът, на който той дължи цялата си кариера. Наталия Симеонова пък без парите на мъжа си, който от години не живее с нея, само че продължава да я устоя, нямаше да е измежду най-емблематичните тв лица у нас. Оказва се, че мъжът й се е изръсил с цялостен милион, с цел да я направи тв водеща.
Истината за тези събития лъсва цели 18 години след старта на паметното предаване „ Море от обич ”, което и до през днешния ден остава класика в българския ефир. Самият Маги Халваджиян повдигна завесата над тези любопитни събития в интернет шоуто на рапъра Тото, който тази години бе участник в предаването „ Като две капки вода ”.

„ Море от обич ” беше първото ми предаване. С него на процедура пробх в малките екрани и от там потегли всичко ”, върна се обратно във времето Маги Халваджиян. Той гледал шоуто в Италия, където то имало грамаден триумф, и решил да го предложи за лъчение в Би Ти Ви. „ Тогава нямахме никакви пари – единствено възторг в обилие ”, показа продуцентът. Въпреки това той по някакъв метод съумява да събере голяма сума, залагайки всичко, което има. Казва, че купува правата на шоуто и снима едно демонстрационно предаване, което да показа в малкия екран (истината е, че най-малко година „ Море от обич ” се излъчва у нас без заплатен лиценз – б.р.). Халваджиян налива в това освен личните си средства, само че и средства, които взима от родственици и познати, залагайки всичко на една карта. Показва шоуто в Би Ти Ви, само че отговорът, който получава, е „ Не! ”. В малкия екран вземат решение, че сходно предаване няма по какъв начин да се снима в България. Според тогавашните шефове в медията българските мъже са мачовци, които в никакъв случай няма да влязат в тв студио, с цел да се обяснят в обич на дамите си. Не виждат никакъв смисъл да го излъчват.

Маги остава на алено. В отчаянието си той звъни на Денис Ризов. По това време той към момента живее с Наталия, която пък Маги избира за водеща. „ Край с мен! Телевизията няма да пусне предаването! Пред банкрут съм, заложих всичко ”, вайка се обезверения Халваджиян. За благополучие обаче по това време рокаджията развива огромен бизнес с импорт на козметика и шампоани от Съединени американски щати и разполага с задоволително средства, с цел да го измъкне от блатото. Той купува рекламно време във към момента несъществуващото шоу, единствено и единствено в Би Ти Ви да погледнат съществено на него и да го пуснат в ефир. Условието, несъмнено, е водеща да остане Наталия Симеонова. Според слуховете, Денис е броил минимум милион за реклами, от които бизнесът му нямал потребност, единствено и единствено жена му да е на екран.
За благополучие на целия екип, шоуто става шлагер още с първите си няколко издания. Зрителите приближават 1 милион, което за събота следобяд си е цяло посижение. От Би Ти Ви обаче не престават да отхвърлят да наливат пари в предаването. „ Там доста обичат всичко да им е гратис – фасон, който май им е останал и до в този момент! ”, нервира се до ден сегашен Маги Халваджиян. В един миг на Денис му писва да заплаща, с цел да върви жена му на работа, а приятелят му да си изхранва фамилията. Арменецът за следващ път предлага на Би Ти Ви да поемат отговорността за производството на „ Море от обич ”, само че получава следващия отвод, писа " Уикенд ".

Решението на казуса още веднъж идва от страна на рокаджията. Като схваща, че малкия екран не желае да заплаща, предлага в рекламното време, което е платил, до покаже голия си гъз. „ Това ще бъде рекламата ми в идващия брой на шоуто! Ще си смъква гащите и ще си покажа задника! Това ще стои в ефир 30 секунди! ”, отсича Ризов. Изправени пред заплахата да излъчат сходен кадър, в Би Ти Ви вземат решение да избегнат абсурда, поемайки издръжката на „ Море от обич ”.
Следват 12 години, в които Наталия Симеонова е на екран с предаването, а Маги Халваджиян основава цяла медийна империя. До ден сегашен обаче той признава, че без Денис Ризов всичко това най-вероятно нямаше да се случи.  Днес Маги Халваджиян е в особени връзки и с Наталия Симеонова, и с Денис Ризов. Арменецът счита, че русокоската го е предала, като не си е тръгнала от Би Ти Ви, когато предаването бе свалено от ефир. Тя остана в малкия екран с ново шоу, което обаче не просъществува дълго. „ Маги години наред ми се сърдеше и не ми говореше и не можех да си обясня за какво го прави ”, тъгуваше сензитивната Наталия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР