Близо 1 милион души са имунизирани с експериментална ваксина срещу

...
Близо 1 милион души са имунизирани с експериментална ваксина срещу
Коментари Харесай

Близо 1 млн. души са имунизирани с китайска ваксина срещу Covid-19

Близо 1 милион души са ваксинирани с пробна ваксина против ковид, създадена от Sinopharm, оповестяват от китайската компания, макар че не е предоставила никакви клинични доказателства за успеваемостта й, осведоми Агенция Франс Прес.

От юли Китай дава пробни ваксини против Covid-19 на държавни чиновници, интернационалните студенти и служащи, които отиват в чужбина.
 Бразилия получи 120 000 дози от китайската ваксина
Бразилия получи 120 000 дози от китайската ваксина

Въпреки опитите на Болсонару да я спре

Не сме получили нито един сигнал за съществени странични резултати. Само има няколко случая с леки признаци, оповестиха от китайската компания.

Много от китайските претенденти за ваксина са тествани в чужбина. Sinopharm организира последна фаза на тествания на две ваксини в Обединените арабски емирства, Бахрейн, Египет, Йордания, Перу и Аржентина.

Компанията се похвали тази седмица, че " води света във всички аспекти " в създаването на ваксина, макар че не е показала доказателства от продължаващите клинични тествания. Фирмата единствено показва прекарванията на тези, които са били ваксинирани, в това число на " строителни служащи, дипломати и интернационалните студенти ", които са посетили повече от 150 страни след имунизирането си.

Много от имунизираните в Китай не са публични участници в клиничните тествания. Посочва се, че те непринудено са поискали.
 Путин: Индия и Китай може да стартират да създават съветската ваксина
Путин: Индия и Китай може да стартират да създават съветската ваксина " Спутник V "

Путин също предложи страните от БРИКС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР