Близо 1,3 кг златни бижута на стойност над 90 000

...
Близо 1,3 кг златни бижута на стойност над 90 000
Коментари Харесай

Митничари намериха златни бижута за над 90 бона в дамска чанта

Близо 1,3 кг златни бижута на стойност над 90 000 лв. откриха при взаимна инспекция на лек автомобил митнически чиновници на ГКПП-Капитан Андреево и гранични служители на реда, оповестиха от Агенцията "Митници ". Златните произведения са открити в кола с швейцарска регистрация, влизаща в страната от Турция.

В автомобила пътували съпрузи с двамата си синове, швейцарски жители, и техен непосредствен - турски жител. Превозното средство е селектирано за щателна инспекция, при която митническите чиновници откриват дамска текстилна чанта, цялостна с лекарства в разнообразни опаковки.

В част от опаковките вместо медикаменти са открити, увити в салфетки, златните произведения. Всичките те са от 22-каратово злато и са на стойност 96 720 лв.. При инспекцията е открито, че чантата е благосъстоятелност на брачната половинка. Бижутата са конфискувани и подлежат на лишаване в интерес на страната, допълниха от митницата.

От началото на годината митническите чиновници на Капитан Андреево са задържали близо 12 кг златни и 3 кг сребърни украшения, на обща стойност над 700 000 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР