Близнаци Възможно е атмосферата в офиса неочаквано да се окаже напрегната.

...
Близнаци
Възможно е атмосферата в офиса неочаквано да се окаже напрегната.
Коментари Харесай

Идната Седмица Е Критична, Гледайте Да Не Се Подхлъзнете! Алена Ни Начертава Правия Път!

Близнаци
Възможно е атмосферата в офиса ненадейно да се окаже напрегната. Сякаш всичко ще ви нервира, само че не бързайте да действате импулсивно, тъй като е доста евентуално нещата да се успокоят до седмица-две. Новините не са положителни за вас, в случай че единствено мързелувате. Така че се стегнете и се отдайте на работата си.

Рак
В началото на седмицата може да се почувствате разтърсени прочувствено и да се пандизите в себе си. В главата ви царува хаос и ще се лутат най-различни мисли. Все отново гледайте да не се поддавате на непотребни паники, тъй като мрачните сюжети, които си представяте, няма да се осъществят.

Лъв
Ще попаднете на забавна опция или на информация, която е от изгода за вашето бъдещо развиване. Каквито и служебни въпроси да ви занимават, не подценявайте фамилията си и обичания си човек. Към средата на интервала околните ви ще имат потребност от вас, а и вие ще търсите тяхната поддръжка.

Дева
Ако през идната седмица желаете да коригирате връзките си с хората, които са ви близки, ще съумеете, тъй като ще ги видите в друга светлина. Следващите дни ще ви дадат следващ късмет да отхвърлите илюзиите си и да се освободите от свързани с предишното ви персони – както в персонален, по този начин и в длъжностен проект.

Везни
През идващите дни главен акцент ще пада върху другарските ви взаимоотношения и те ще подлежат на преоценка и изясняване. Не е изключено да уредите остарели сметки с приятел, да върнете или да получите пари. Ако планирате нещо, от сряда нататък концепциите ви ще се избистрят.

Скорпион
Проявете интерес към нови области на знанието и ще разширявате кръгозора си. Ще се вълнувате от задълбочени проучвания. В средата на интервала ще получите късмет да поддържате връзка с авторитетни хора, а също по този начин и да поставите решителна крачка към дълго преследвана цел.

Стрелец
Използвайте седмицата, с цел да реализирате няки свои проекти. Влагането на страсти в този развой ще ви помогне доста. Времето е уместно да потърсите нови съидейници. Приятелите, които намирате в този момент, може да се окажат за цялостен живот. В интимните ви връзки като цяло ще царува естетика.

Козирог
Не планирайте доста работа, тъй като разнообразни страсти ще попречат да я реализирате. Необходимо е самообладание – бъдете по-внимателни и не давайте мотиви за ревнивост. В края на интервала ще станете център на внимание. Трябва да положите старания да сте по-постоянни в дейностите си.

Водолей
През дадения интервал ще избягвате шумните компании и няма да имате изключително предпочитание да се срещате с другари. Наистина е неотложно да намерите време за отдих, защото виталната ви сила е много изчерпана. Презаредите ли батериите, ще сте подготвени за нови подвизи.

Риби
Сдържайте страстите си, колкото и да ви нервират близките. Опитайте се да отделяте време единствено за себе си – заредете се с сила, като вършиме това, което обичате. Пътувайте на нови места, намерете си ново занимание и излизайте по-често с положителни другари.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР