Близнаците Валентин и Георги Братоеви са извън състава на националния

...
Близнаците Валентин и Георги Братоеви са извън състава на националния
Коментари Харесай

Близнаците Братоеви са извън състава на националния отбор за турнира в Пловдив

Близнаците Валентин и Георги Братоеви са отвън състава на националния тим по волейбол за последния минитурнир от Лигата на нациите, който ще се организира тази седмица в Пловдив.

Извън групата е и Николай Пенчев, който преди ден стана татко. Селекционерът Силвано Пранди няма да разчита и на центъра Теодор Тодоров.

Към състава за дуелите в Пловдив се причисляват Виктор Йосифов, Николай Николов, Теодор Салпаров, Тодор Скримов и Чоно Пенчев.

Българските волейболисти се завърнаха във вторник вечерта от Бразилия след ново дълго пътешестване. Тази седмица им следва да играят със Сърбия, Съединени американски щати и Иран.

Дотук в нито един шампионат в Лигата на нациите Пранди не е употребявал всичките си най-хубави състезатели. Мачовете тази седмица са последни от конкуренцията, след което вниманието ще бъде ориентирано напълно върху квалификацията за олимпийските игри в Токио във Варна през август.

" Хубавото на шампионата е, че дава опция на тимовете да употребяват огромна част от ресурса, с който разполагат. Както виждате - при нас е също по този начин, във всяка седмица в състава има промени и получават късмет за игра против топ тимове разнообразни момчета. Може би в Пловдив за първи път треньорът ще има опция да бъде съвсем с най-хубавия си състав в този миг. А и това прави шампионатът в Пловдив още по-голям, тъй като е нужната крайна публична крачка от сформирането на тима ни за най-важното събитие през годината - олимпийската подготовка през август ", сподели преди ден Георги Братоев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР