Близнаците Стефан и Кирил Събеви са пострадалите момчета в Бургас

...
Близнаците Стефан и Кирил Събеви са пострадалите момчета в Бургас
Коментари Харесай

Драмата е огромна! Полумъртвите близнаци са ...

Близнаците Стефан и Кирил Събеви са потърпевшите момчета в Бургас през днешния ден, заяви флагман. Те се намират в тежко положение в отделението за интензивно лекуване и реанимация на УМБАЛ-Бургас поради предозиране с корав опиат или коктейл от опиати, написа блиц.

Кирил е с черепно-мозъчна контузия, раната на главата му е обработена и зашита. Това е близнакът, побегнал сега, в който е видял полицейската кола да стопира пред кооперацията им. Според лекарите той даже в този момент е в по-тежко положение, в сравнение с брат му, за който е сигнализирано на тел. 112, че умира, написа " Флагман ".

19-годишните момчета са били в жилището на баба си дружно с 2 девойки. Те живеели в София с родителите си, само че от началото на тази образователна година били студенти по фармация в Бургас. Вчера взели изпит и решили да си създадат ваучър с приятелките. Родителите им също са били в Бургас, само че били настанени на друго място.

Около 16 ч. приятелката на Кирил се обадила на майка им и почнала да крещи: „ Идвайте незабавно, тъй като Стефан умира! “. Тя звучала като човек, който не е на себе си. Майката заварила сина си фактически в безпомощно положение – с необятно отворени очи, без да помръдва. В подобен тип той е бил изкаран в платнище от двама фелдшери. В този миг с включена лампа са пристигнали и служители на реда от Първо РУП.

Виждайки ги, Кирил, в изцяло несъответстващо положение, хуква на открито, бяга в посока Съдебната палата. Не се е налагало да бъде повален от униформени служители на реда, които са хукнали след него. Той просто изчерпал запасите си от сила, когато се е срутил на 300 метра от вкъщи си. Ударът в главата, макар че е предизвикал много кръвозагуба, съгласно медиците не е съдбовен за живота му.

Проблемът е голямото количество неидентифицирани към този момент химични субстанции, които е погълнал. Взетите кръвни проби от двамата братя ще бъдат оценени на следващия ден. Затова не може да се каже сигурно какво са приели. В болничното заведение и все още се намират родителите на двамата близнаци. Те са споделили пред незабавните медици, че синовете им имат проблем с опиатите от много време, само че упорствали, че вземат единствено марихуана.

„ Марихуаната не може да те докара до положението, в което са и двамата сега, те са в реанимация и ще създадем всичко, което зависи от нас “, споделиха от ОАРИЛ – УМБАЛ-Бургас. Двете приятелки не са давали проба за приложимост на опиат. " My legs heavy, i feel ready, how come i haven`t hit it already! " - това е написал Кирил като пост във фейсбук под профилната си фотография. В превод: " Краката ми са натежали. Чувствам се подготвен да стартира, само че още не съм " (в смисъл да поема или хвана пътя). Изразът е многопластов и е присъщ за хора, които протягат ръка към дрога.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР