Близнаците са пълни с изненади! Близнаците просто няма как да

...
Близнаците са пълни с изненади! Близнаците просто няма как да
Коментари Харесай

10 причини, поради които трябва да се срещате само с Близнаци

Близнаците са цялостни с изненади!

Близнаците просто няма по какъв начин да не бъдат обичани. Те са непрекъснато  в  придвижване, а честите промени в  настроението им непрекъснато държат  другите в тонус.  bli

Докато у хората се демонстрират „ тъмните им страни “, Близнаците към този момент са съумели да употребяват всичките им  дефекти за себе си. Не си мислете, че Близнаците носят маски, те в действителност „ се състоят “ от двама  изцяло разнообразни хора. Преди момент са били нежни и общителни, а внезапно кипват от яд и търсят (и намират) отговорните.

1. Близнаците в никакъв случай не се опасяват да кажат какво мислят.

Близнаците споделят всичко, което мислят за хората в лицата им. Те не основават злословия, те   ги ненавиждат. Близнаците постоянно съжаляват, че са избухнали в неуместно време, само че все пак избират честността, а не лъжата. Те показват своето мнение, даже и да не са били помолени. Но това има собствен личен сексапил.

2. Близнаците   непрекъснато попадат в  завършения.

Те са сложни за следене, сложни за удържане. Те са цялостни с хрумвания и не се опасяват да употребяват момента, тъй че с тях в никакъв случай не е скучно. Затова ще сте  непрекъснато в тонус, с Близнаците няма да се отегчавате.

3. Близнаците рядко се уморяват.

Те непрестанно попадат в разнообразни инциденти, само че   бързо се избавят от тях. Ако сте имали невероятния  шанс да започнете връзка с Близнаци, то би трябвало да работите доста интензивно, с цел да не я разрушите. Те непрекъснато се нуждаят от независимост и от следващата доза адреналин. Не забравяйте, че в случай че сте част от живота на Близнаци, той (тя) желае да ви вижда до себе си, само че знайте – те няма потребност от вас. Насладете се на взаимна „ разходка “, само че недейте да се дразните от дреболии.

4. Близнаците са свръхинтелектуално развити.

Ако те се вършат, че не схващат нещо, че  сарказмът замества хляба и водата, не вярвайте в тези нелепости. Те се откриват единствено за тези, които са позволили в живота си. Интелектуалните игри са тяхната буря. Ако сте минали отлично  всички равнища на тестване, тогава вие ще станете техен другар вечно. Малко хора ги познават, само че в случай че имате задоволително шанс да ги опознаете, тогава сте на бял кон.

5. Близнаците непрекъснато изненадват всички.

Животът няма да ви наподобява като тресавище, в случай че има Близнак наоколо. Способността им да търсят завършения и високото им равнище на ученолюбивост,  ще разнообразят живота ви. Тяхната сила и хрумвания ще украсяват  ​​ежедневието ви непрестанно. Те в никакъв случай не се откриват на  100%, тъй че след години ще бъдете сюрпризирани от новите им и  разнообразни лица.

6. Близнаците не се нуждаят от 24 часова настойчивост.

Форматът на „ среща “ с Близнаци е доста по-различен от нормалните взаимоотношения. Те не изискват непрекъснато внимание. Те са изцяло завършени като персони и живеят по собствен личен график. Просто се наслаждавайте на свободното си време. Не всички знаци даряват  на своите сътрудници такава независимост.

7. Близнаците не употребяват една и съща тактика два пъти.

Решихте   да се скарате с Близнаците?  Добре, пожелаваме ви шанс. Те са господари на думите и няма по какъв начин да ги надприказвате. Близнаците са доста изобретателни и ще бъдете победени  още преди да влезете в борба.

8. Близнаците доста бързо не помнят някогашните си.

Да, може да се каже, че Близнаците обичат измененията, тъй че оставят предишното зад себе си. Загубата на сътрудник не ги наранява толкоз, колкото това може да се случи с всеки различен знак на Зодиака. Те умерено вземат решение да продължат и да си отидат. Следователно, да ревнувате  Близнаци от някогашните им не си коства.

9. Близнаците обичат да прекарват деня си в развлечения и занимания.

Близнаците не се скъпят да харчат за отмора. Те прекарват цялото си свободно време на празненства, концерти и други развлекателни събития. Те не обичат тишината, по тази причина шумът (но умерен) е нормалното им местообитание.

10. Близнаците виждат света по друг метод.

Всичко в този живот е игра и в нея  няма нищо постоянно. Те са за съществени промени в живота, за всяка игра без правила. Близнаците не скучаят прекомерно дълго, тъй като светът е изпълнен с вълнуващи неща и събития. Те са най-хубавите събеседници и деликатни слушатели.

Ако в живота ви има Близнаци, значи сте извадили шанс.

7-те изроди, които би трябвало да изтриете вечно от живота си  

 хора От тези “хора ” би трябвало да се отървете.  Това не е смешка – просто би трябвало на такива хора да кажете  “Не ”! Когато изхвърлите от  живота си отрицателното, вие по този метод освобождавате в него място за нещо хубаво.

Ако сте се обградили  с нещастни хора, които виждат единствено отрицателното, тогава и вие  самите няма да сте в  положение да почувствате усета на живота.

Предлагаме ви лист с хората, които ви пречат да бъдете щастливи.

1. Безнадеждно враждебната кралица на кавги

Някои хора (включително и мъже) обичат да устройват истерии  и кавги без никаква явна причина. Не им се връзвайте на прищявките. Не се включвайте в свадите на други хора и не “организирайте ” свои лични.

И в случай че и по-късно някой се опита да ви наложи личния си негативизъм  и ненужни ….

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР