Близнаците са еднакви само по външност, а характерите им са

...
Близнаците са еднакви само по външност, а характерите им са
Коментари Харесай

Някои мечтаят за стюардеси, а други за близначки... Секси сестрите Пери са две в едно

Близнаците са идентични единствено по осанка, а характерите им са напълно разнообразни. Но не е по този начин с всички. Някои даже си избират идентичен витален път, което е огромна необичайност. Как да не ти писне от човек, който виждаш безусловно непрекъснато? На този въпрос дават отговор близначките от Бирмингам Ана и Лаура Пери.

Британските близначки Ана и Лаура Пери не са желали да се разделят след завършването на учебно заведение, Очарователните девойки решили да извървят пътя на живота дружно. При това години по-късно те изобщо не съжаляват за своето решение.



Сестрите имат идентични желания що се отнася до храна, облекла и коли. Професията си също избрали дружно. В момента те работят като стюардеси за самолетната компания Virgin Atlantic. Това обаче им се сторило малко, по тази причина те от време на време молят своите сътрудници да си сменят промените с тях, с цел да може даже да летят дружно.


Със своята поява на борда те постоянно вкарват в ступор всичките пасажери, които си мислят, че виждат двойно. И това се случва макар дребните разлики във външността на сестрите-близначки.


" Рядко вършим нещо една без друга. Дори когато си търсихме работа във Virgin Atlantic, незабавно им казахме: в случай че не вземете едната от нас, то ние ще си тръгнем и двете. Да работим във въздуха бе наша фантазия. Ние сме радостни, че успяхме да я изпълним ", споделят сестрите Пери.


На девойките изобщо не им писва да са дружно по 24 часа в денонощието седем дни в седмицата. На тях им харесва да пътуват и да преглеждат локалните забележителности. Любимо тяхно място е градът Сан Франциско. Почти всеки уикенд те прекарват там.


" Аз и Лаура сме като съвсем еднакъв човек. На нас ни харесва, когато ни обръщат внимание. Още от детство майка ни обличаше еднообразно. Тези привички по този начин си и останаха. Не си представям какъв би бил моя живот без сестра ми ", споделя Ана.


Сестрите са си създали и обща страница в обществените мрежи, с цел да описват в нея за своя живот. Там близначките Пери споделят със своите почитатели свои фотоси от пътешествията си.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР