Близнаци Периодът ще започне с интересни срещи, които ще ви дадат

...
Близнаци
Периодът ще започне с интересни срещи, които ще ви дадат
Коментари Харесай

През Идната Седмица Звездите Се Нареждат Много Палаво! Успехът Идва С Волята За Тези Зодии, Но Алена Дава Правия Път!

Близнаци
Периодът ще стартира с забавни срещи, които ще ви дадат опция да разнообразите обществения си живот и да споделите с другари вълненията си. Присъствието ви ще се вижда от близките, ще бъдете обект на внимание и ще получавате относително елементарно това, което желаете. Сега можете да очаквате известни усъвършенствания във финансовото си състояние.

Рак
В края на март се концентрирайте върху текушите си задания в работата и по опция не започвайте нови планове. През април към този момент ще имате зелена светлина да го извършите, само че въпреки всичко бъдете деликатни, защото интервалът е по-объркан и има риск да се подведете или да си поставите нереалистични цели. Благоприятен интервал за креативна активност.

Лъв
През идната седмица ще имате опция да си отдъхнете. Не се тормозете, в случай че желанията ви не се реализират бързо. Намалете малко темпото, осмислете случилото се и тогава планирайте бъдещи дейности. Възможно е да имате някои грижи за пари, само че съществува и опция ситуацията да се оправи, тъй че бъдете търпеливи.

Дева
Има възможност да се въвлечете в безсмислени разногласия. Ще желаете да докажете, че сте прави, може много да се разпалите, само че надали ще бъдете задоволително безапелационни. Не е изключено по някакъв метод да заблуждавате самите себе си и да повярвате в нещо, което не дава отговор на истината. Във ваша изгода ще е, в случай че бъдете по-концентрирани.

Везни
Не се ядосвайте на хората към себе си за това, че не ви отдават дължимото – вие сте тези, които би трябвало да преценяват къде е границата и да проявят по-голяма неотстъпчивост, в случай че се постанова. В първите дни от интервала си давайте повече отмора и зарежете нездравословните привички. Може да имате компликации с колегата си, по тази причина проведете откровен диалог.

Скорпион
Между 24 и 27 март е допустимо да изпитвате дефицит на сила, тъй че пестете силите си за неотложните каузи и не започвайте нови планове. След 28 март последователно ще се пробудите и ще ви пристигна желанието за работа. Внимавайте, тъй като 24 и 25 март са сериозни в любовен проект – пазете се от ревнивост.

Стрелец
В първите пролетни дни доста от вас ще открият благоприятни условия да се развият професионално или да подобрят качеството на живота си като цяло. Заедно с това обаче ще има и напрегнати моменти. Ще постъпите умно, в случай че повече наблюдавате и действате в синхрон със събитията, вместо непрекъснато да се пробвате да ги предизвиквате.

Козирог
Идните дни са плодородни да разгърнете креативните си качества и да вършиме това, което ви се отдава най-добре. Ако имате потребност от хора, които да ви поддържат, в този момент шансът може да ви се усмихне. Разширете обществените си контакти и споделяйте концепциите си – верните хора ще се появят, а нищо чудно да откриете и нови другари.

Водолей
Едва ли ще се радвате на мира и безоблачни дни в края на март. Някои от вас ще се окажат изправени пред промени в кариерата, върху които няма да имат надзор. Други ще би трябвало да преодолеят разнообразни провокации в любовния си живот. Ще ви помогне типичната за вашия знак дарба да се нагаждате към събитията.

Риби
Бихте могли да дадете малко отмора на тялото си, като приемате по-леки храни. Интуицията ще ви подскаже от какво филтриране имате потребност. Не би трябвало да мечтаете, а съответно да планирате задачите си. В дните към 30 март е допустимо да имате някаква приятна среща или да създадете нов потребен контакт.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР