Близнаци Може да очаквате прилив на вдъхновение и на нови идеи

...
Близнаци
Може да очаквате прилив на вдъхновение и на нови идеи
Коментари Харесай

Седмичният Хороскоп На Алена Ще Се Хареса На Някои, Но Тези Зодии Ще Побелеят, Когато Видят Какво Ги Чака!

Близнаци
Може да очаквате прилив на ентусиазъм и на нови хрумвания – изключително през последните дни на интервала. Обърнете внимание на ексцентричните си хрумвания, тъй като е допустимо те да се трансфорат в съответни проекти и да изпълнят със смисъл дейностите ви за месеци напред.

Рак
Вероятно ще ви е по-трудно да овладявате страстите си, изключително в случай че вкъщи или на работното място сте подложени на по-голям стрес. За да не се изтощите и да поддържате положително здраве, належащо е да се грижите малко повече за себе си. Каквито и отговорности да имате, през идващите дни си дайте малко повече време за отмора.

Лъв
Добре ще е да бъдете малко по-внимателни при общуването си с хора, които стоят по-високо от вас в служебната подчиненост. В случай че на работното си място се чувствате добре и връзките ви като цяло са хармонични, надали ще има защо да се притеснявате – даже да възникне противоречие, всичко ще отмине бързо.

Дева
На напред във времето ще излязат тематиките за кариерата и опциите за развиване на работното място. Ще получите късмет да се изявите и да покажете какво знаете и умеете. За да се случи това, не би трябвало да сте пасивни, да стоите в сянка и да си мълчите, в случай че от вас се желае да изложите мнение и хрумвания.

Везни
Най-сетне може да усетите, че понижават грижите и проблемите, които през последните дни са провокирали ужас в душата ви. Това без подозрение ще ви накара да се почувствате по-добре – чувството за изтощение ще намалее и ще съумеете да поемете нещата в свои ръце.

Скорпион
В първите дни на февруари акцентът ще пада върху значимите за вас взаимоотношения – персоналните или деловите. Имайте поради, че всевъзможни опити да въздействате на някого посредством операция ще доведат до отрицателен резултат и най-вероятно няма да постигнете нещо трайно.

Стрелец
Ще намерите ключа към триумфа в служебните си инициативи, в случай че се организирате оптимално добре. Изпипвайте всичко, което вършиме, не позволявайте работата да изостава и планирайте деликатно бъдещите си дейности. Успеете ли да се концентрирате и да въведете ред, няма причина да не сте недоволни от резултата.

Козирог
След като през миналите дни достигнахте до забавни изводи за себе си, в този момент е време да ги приемете и да решите какво ще вършиме оттук насетне. През дадения интервал пътят ви напред към този момент ще е открит, само че в случай че желаете новите ви инициативи да се увенчаят с триумф, по-добре ги отложете с още седмица.

Водолей
Обърнете внимание на практични въпроси, които до този миг по една или друга причина не сте съумели да разрешите. Не се тормозете поради това, че сте се забавили – има интервали, в които всичко се случва по-бавно. Сега е време да се концентрирате, да мислите прагматично и деликатно да планирате какво би трябвало да свършите в близко бъдеще.

Риби
Вниманието ви ще бъде ориентирано към вашите персонални потребности. За да бъдете в синхрон с астрологичните въздействия, прекарвайте по-дълго време в усамотение. Обръщайте по-голямо внимание на интуицията си – тя ще ви подскаже дали да следвате сърцето си, или да вървите против него, т.е. да се вслушате в разсъдъка.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР