Близнаци Малко вероятно е да ви налегнат мрачни мисли. Напротив –

...
Близнаци
Малко вероятно е да ви налегнат мрачни мисли. Напротив –
Коментари Харесай

Минно Поле От Проблеми За Тези Зодии През Идната Седмица, Алена Ни Спасява С Този Хороскоп!

Близнаци
Малко евентуално е да ви обзет мрачни мисли. Напротив – ще сте позитивно настроени към всичко протичащо се и благоразположени към хората към вас. Интуицията ви ще бъде мощна и ще може да се доверявате на чувствата си.

Рак
За да не се стигне до съществени спорове с околните, пробвайте се да не реагирате първосигнално на всичко, което ви споделят. Избягвайте споровете, те най-много могат да попречат на пътя ви.

Лъв
Ще бъде във ваша изгода, в случай че търсите общ език с близките, както и с хората у дома. Трудно ще постигате естетика, само че от сряда нататък нещата ще се проясняват. Подхождайте по-внимателно с финансите си.

Дева
Добрата вест е, че може да очаквате позитивно развиване на финансите си. Ще се възползвате от удобните астрологически въздействия. Колкото по-оригинални сте в това, което вършиме, толкоз по-добре.

Везни
Ще имате приятни преживявания в персонален проект, а в работата всичко ще върви обикновено. Общуването с хората към вас ще бъде изключително дейно. Някои от вас може да научат и положителни вести.

Скорпион
Намерете метод да си доставите наслаждение – и на тялото, и на душата си. Така ще се почувствате по-добре. Отделяйте повече внимание на обичаните занимания. Така ще може да се презаредите с сила.

Стрелец
През тази седмица ще вземете решение, обвързвано с финансите ви или с материалното ви състояние. Контактите ви – персонални и настоятелен, също ще работят във ваша изгода.

Козирог
Планетите ви дават чудесния късмет да постигнете това, което желаете. Но не трябва да го вършиме посредством мощ, а като действате по-меко и дипломатично. Имайте поради, че ще изпадате в напрегнати обстановки.

Водолей
Идните дни ще бъдат много приятни и сполучливи за вас – нещата ще се случват относително безпроблемно. Вътрешно сте уверени, че сте на прав път и това ви вдъхва убеденост. Нагласата ви ще бъде положителна.

Риби
Вниманието ви ще бъде заето от практични въпроси, на които ще би трябвало да обърнете внимание. Ако би трябвало да взимате някакви по-важни решения, направете го до сряда, защото в този интервал ще сте по-разумни. Интуицията ви ще бъде мощна.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР