Близнаци Чуват гласове Близнаците се будят, защото в стаята им е шумно. Някой

...
Близнаци
Чуват
гласове
Близнаците се будят, защото в стаята им е шумно. Някой
Коментари Харесай

Това Е Най-Трудният Момент От Целия Ден! Ето Как Се Събуждат Различните Зодии! Най-Трудно Е За Горките Представители На

Близнаци
Чуват
гласове
Близнаците се будят, тъй като в стаята им е шумно. Някой разпалено спори, споделя вицове и се смее. Оказва се, че това са самите те – устата им се е събудила преди останалата част от тялото. Щом осъзнаят, че си приказват сами, им става жалко. Още сънени, напипват телефона и небрежно минават през обществените мрежи, преглеждат си имейлите, скачат, пускат радиото или тв приемника и отиват в банята. Докато се решат, обличат, закусват и пият кафе по едно и също време, надават по едно ухо на новините.

Рак
Умира си
за сън
Мама Рак е станала рано, с цел да омеси на дребното раче питка с масълце, опекла му е ароматни курабийки и му е сварила топло млекце с какао. Обаче да знаете по какъв начин ги ненавижда тези неща! Мама Рак обича да спи до късно като всеки естествен човек. Тя избира баща Рак да я разсъни с нежна целувка и чаша ароматно кафе в леглото. Ако не трябваше да се грижи за целия свят, тя щеше да се излюпи някъде по обед и след огромно размотаване да е красива и подготвена за екшън в следобедните часове.

Лъв
Първо
се изтяга
Той може да ви разкикоти на разсъмване, когато всичко живо спи и единствено призраците и вампирите се забавляват. Може да бъде бодър и приветлив. Преди да се гмурне в деня, Лъвът има потребност от време за разсънване – да се изтегне, да помърка в чаршафите. Но запомнете едно: не будете Лъва! Не го будете рано заран, нито по обед, нито късно следобяд. Ако го принудите да стане, денят ще ви се стори безконечен. Няма по-неприятно животно от него, когато е решил да се тръшка и да се оплаква.

Дева
Вината
е ваша
Девите стават рано, безбожно рано. Целият им ден е разграфен до минута. Но от време на време нещо се обърква и Девата не чува часовника. Това не е причина да пропусне утринните ритуали – не че доста държи на тях, само че разпоредбите са си правила. Щом е планувала по проект баня-закуска-кафе, значи по този начин и ще бъде. После през целия ден е заядлива, тъй като закъснява за всяка от 100 и тринайсетте си срещи, планувани през 15 минути. Но кой в действителност е отговорен за това, че се е успала? Вие, естествено!

Везни
Телевизия, музичка…
Приятно е да се будиш с Везна в леглото. Сутринта (да не е преди 10, в случай че може!) е време за сладки приказки, проекти за деня, кафенце, закуска, телевизия, малко музичка така… Везните обичат да си подслаждат живота от ставането. Така целият им ден ще върви без спънки. Ако времето е тъмно, нещо са станали с д*то напред или се постанова да бързат и да претупат утринното мотаене, не им се пречкайте. Всеки знае, че от кривата Везна би трябвало да се бяга като от чумата.

Скорпион
С помощ
от другар
На Скорпиона му би трябвало освен това от три аларми на телефона и един остарял будилник, с цел да се надигне рано сутринта. Може би би се събудил, в случай че има някакъв доста значим тласък плюс позвъняване от другар, плюс второ позвъняване от другар, плюс упоменатия будилник. Скорпионът има потребност да си полежи, до момента в който пристигна на себе си след тежкия сън. После най-малко до обед той ще е очарователно беззащитен и объркан. Сутрешен секс – да, само че утринен диалог с него не е целесъобразен.

Стрелец
Не схваща къде е
Сомнамбул, който става нощем да яде курабийки, е по-адекватен от Стрелеца заран. Горкият, не схваща къде се намира, само че въпреки всичко е в богатство въодушевление. Докато не се усети, че сте го вдигнали 15 минути по-рано от нужното и не изригне като вулкана Ейяфятлайокутъл, само че по-страшен. Стрелецът първо стреля, след това пита за какво нарушавате светостта на нощния му покой. Това, че ви е бил и ритал цяла нощ в съня си, не му се коства задоволителна причина да го разбудят без време.

Козирог
Става без
проблеми
Когато Козирогът спи, домашните му вървят на пръсти, не тряскат вратите, не светват лампите и не кихат в негово наличие. Комшийските кучета (вече) не вият на балкона. Съседите не окачват безбройни картини с дрелките си. Всеки знае какъв брой злопаметен е представителят на този земен знак, само че човешкото схващане няма потенциал да схване какъв брой по-отмъстителен може да стане, когато го разсънят. Ако реши да стане самичък, той става без проблеми даже и в 4 сутринта.

Водолей
Кофеин
венозно
Кое е най-киселото нещо на света? Оцет от киви? Лимонов сок? Явно нищо не знаете за Водолея заран. Печените половинки на Водолеи не си лягат, а дебнат цяла нощ, като поддържат топла каната с кафе, с цел да я лиснат в гигантска чаша и да я поднесат на сънливеца, преди да е отворил очи. В по-крайни случаи се постанова кофеинът да му се влива венозно. След втората кофа кафе нещата се трансформират. Цветовете внезапно нахлуват в деня на Водолея, животът му става чудноват и всичко е постижимо, написа thememoires.com.

Риби
Час-два
за разсънване
Сутрин Рибите обичат да повитаят малко, не повече от час-два, в това свое обичано положение сред действителността и съня. Налага се да ги оставите по този начин, без да пришпорвате нещата, тъй като Рибата, извадена като запушалка от леглото, е като риба без велосипед. Тя през целия ден ще се задъхва и все няма да смогва да влезе в крайник с ритъма на всекидневието. Но в случай че се е събудила умерено и последователно, всичко ще е наред: въодушевление – чудесно, креативен качества – на макс, третото око – необятно отворено.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР