БлизнациБлизнаците са най-големите лъжци в целия зодиак. Те ще лъжат

...
БлизнациБлизнаците са най-големите лъжци в целия зодиак. Те ще лъжат
Коментари Харесай

Тези 3 зодии са най-големите лъжци

Близнаци
Близнаците са най-големите лъжци в целия зодиак. Те ще лъжат другари, сътрудници, родственици и даже себе си. Причината за склонността на тази зодия да мами се крие в неговата двуличност.

Близнаците са привикнали да демонстрират на хората и двете си лица - това, което всички харесват (неискреното), само че и същинското им лице. Самите Близнаци обаче постоянно се бъркат къде е истината и къде е лъжата.

Везни
Везните постоянно се стремят да угодят на всички. Правят всичко допустимо, с цел да угодят, деликатно изслушват събеседника си и се пробват да станат незаместим събеседник и другар.

В най-лошите случаи Везните нахално ще се излъжат, защото са сигурни, че това е идеалният метод да управляват обстановката. Те ще кажат това, което желаете да чуете, с цел да ви привлекат на тяхна страна.

Риби
Лесно ще лъжат, с цел да пощадят възприятията на другите. За тях наподобява, че това е вярното решение в обстановка, когато истината може морално и прочувствено да навреди на някого и да ги разстрои.

Използването на тази рибена благородна неистина обаче е доста подозрително. Скоро хората в близост стартират да схващат, че Рибите непрестанно са комплицирани, което значи, че става мъчно да се разграничи истината от лъжата при тях.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР