Близнаци Социални и общителни както винаги, Близнаците ще се сблъскат

...
Близнаци Социални и общителни както винаги, Близнаците ще се сблъскат
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще са във вихъра на ЛЮБОВТА през юни

Близнаци
Социални и общителни както постоянно, Близнаците ще се сблъскат с доста нови хора през юни. Именно измежду „ безименните “ нови познати ще посрещнат и осъществен ориста си. Страстният романс, който стартира внезапно, ще им подкоси коленете. Дори да не е обич, която дава обещание „ и заживели щастливо до края на дните си ”, сигурно ще донесе доста нови страсти и познания за представителите на знака.
Везни
Ако сте необвързани, имате късмет да срещнете нов сътрудник, към който ще почувствате мощно привличане и е доста евентуално да положите основите освен на сантиментална любовна спекулация, само че и на сериозна връзка. В случай че имате човек до себе си, Венера ще ви помогне да преодолеете някои проблеми или различия и да погледнете с „ нови очи ” индивида до вас, с цел да разберете, че още веднъж сте влюбени като младежи.
Риби
Излизате от своето положение на лека омърлушеност и пасивност, с цел да заблестите с чара и харизмата си. Вашето омагьосване в идващите дни ще е извънредно мощно. Заради него, а и освен, вашият сътрудник ще ви засипе с доста внимание и милувки, само че няма да е единствено той. Затова е добре да „ мислите два пъти ”, с цел да не се… порежете. Не е изключен романс на работното място, само че това напълно не е несъмнено дали ще завърши удобно за вас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР