БЛИЗНАЦИ Най-накрая започват да ви разбират и думите ви не

...
БЛИЗНАЦИ Най-накрая започват да ви разбират и думите ви не
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 07-11 ФЕВРУАРИ

БЛИЗНАЦИ

Най-накрая стартират да ви схващат и думите ви не се губят, само че освен това; ще получите опцията да извършите нещо потребно за някой, който се нуждае от вашия принос. Ретроградният Меркурий лиши всичките ви благоприятни условия да говорите и в този момент, когато сте директни, можете да изразите себе си на драго сърце. Направете го. Пуснете го на открито. Кажете, каквото ви е на разум и вземете, каквото желаете!



РИБИ

Объркването за вас не е толкоз в това дали да действате, когато е уместно време, а да се чудите за какво усещате интуицията си като изключена. Това, което би трябвало да научите е, че през този интервал няма нищо неприятно в интуицията ви, просто сте малко по-напред с материала. Можете да видите и почувствате неща, които може да мислите, че би трябвало да се случват в този миг, когато в реалност те се нуждаят от няколко спомагателни дни, с цел да бъдат премислени. Това обаче е част от вашите естествени интуитивни способности, изключително когато сте с ден по-напред от всички останали. Знаете, че предстоят промени, огромни промени в живота ви и страхотни благоприятни условия, единствено тъй като те не се случват, не значи, че няма да се случат, това значи единствено, че Вселената се нуждае от повече време и това е седмицата, в която ще подготвите " масата ", с цел да ви бъдат сервирани.

КОЗИРОГ

За част от седмицата мисленето ви може да наподобява малко замъглено, даже в случай че се разсъните с желанието да постигнете доста. Това е по този начин, тъй като Меркурий се забавя, преди да се обърне непосредствено, тъй че не го приемайте персонално или като знак, че не сте на прав път. Ако не друго, изключително след последния месец, то най-малко към този момент сте по-наясно за това кой сте и какво желаете от живота си, тъй че не позволявайте на нищо да ви пречи, даже и да получите някое и друго комплициране.
Как да съблазним или отблъснем колегата по зодиакалния знак?
Астрологията ще ви помогне да задълбочите интуитивното си знание към себе си и другите. То предизвиква към съпричастност, съчувствие,...
Прочети повече


ТЕЛЕЦ

Тази седмица ще ви извърши с мотивация и блян да започнете да предприемате дейности, само че този път има разлика, в сравнение с преди, когато все сте били на кръстопът. Вместо просто да предприемате стъпки, тъй като желаете, в този момент знаете, че би трябвало да сте сигурни, че е в точния миг. Това значи, че вие също би трябвало да бъдете търпеливи, че всички може да не са на една и съща страница с вас или че може да се наложи да приключите с някои въпроси, преди да продължите напред в живота си. Това не са „ не “ от вселената, а просто увещание какъв брой сте пораснали и какъв брой добре се справяте със всичко.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР