Близнаци Близнаците наистина имат две лица и това си личи

...
Близнаци Близнаците наистина имат две лица и това си личи
Коментари Харесай

Това Са Те, Много Се Пазете От Тях! Представителите На Тези Три Зодии Плетат Най-Невъзможните Интриги!

Близнаци

Близнаците в действителност имат две лица и това си проличава по доста аспекти от живота и характера им. Те се интересуват живо от другите и постоянно желаят да основат проблем, с който да затруднят живота на някого. Това не значи, че те постъпват по този начин единствено с враговете си, а и с приятелите. Просто им е в кръвта. Най-честите интриги, които заплитат са свързани с любовни връзки. Не обичат хора, които парадират с щастието си и с това какъв брой са влюбени, за това честичко си измислят някоя и друга неистина, с цел да разрушат хармонията при двойките.

Дева

Девите са царе на интригите. Често пъти дори не осъзнават каква каша за забъркали, до момента в който не избухне огромен скандал и не се разбере кой какво и на кого е споделил. Те имат навика да объркват и най-близките си другари с погрешни клюки. Опитват се постоянно да дават тенденция в живота на другите и никой не може да ги спре. Говорят разнообразни неща на разнообразни хора, преценят обстановката и постоянно основават най-големите проблеми. Те желаят да са център на вниманието и това е концепцията на всичките им подли проекти.

Козирог

Козирозите също не обичат да скучаят. Интригите при тях се заплитат най-здраво в любовните им връзки. Имат потребността да потвърдят на себе си и на другите, че са привлекателни, за това и от време на време излизат с двама. Те не понасят еднообразието в една връзка и флиртуват с всеки срещнат, с цел да накарат половинката до тях да полудее от ревнивост и да потвърдят на себе си, че са мечтани сътрудници. Пазете се от тях, от време на време се прицелват и в колегата на най-близкия си другар.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР