Близначките Алекс и Влади са първите съквартиранти, които напуснаха Къщата

...
Близначките Алекс и Влади са първите съквартиранти, които напуснаха Къщата
Коментари Харесай

Близначките първи напуснаха VIP Brother 2017

Близначките Алекс и Влади са първите съквартиранти, които напуснаха Къщата на Big Brother този сезон. При Ники Кънчев те получиха изненада – премиера на новия си музикален клип и бяха посрещнати от обичаните си мъже, които ги защитаваха по време на днешния лайв.

Тази вечер видяхме и второто издание на рубриката на Миглена Ангелова „ Голямата сестра “.

Дамата в алено избра Тото за собствен събеседник и безусловно онлайн го разпита за връзките му с дамите в Къщата и за приятелката, която го чака на открито.



Тото беше прям и непосредствен, както постоянно, и даде да се разбере ясно, че отвън шоуто има обичана, с която са дружно от пет години.

Зрителите на NOVA наблюдаваха и положението на нетърпимо напрежение, което бе обзело Къщата в последните дни и благородната постъпка на Мария да събере всички на една маса, с цел да върнат мира и любовта във VIP Brother.



След като Мария и Шеф Петров за следващ път си размениха извинения, изненадващо, властелинът на кухнята се сдобри и със най-големия си противник в Къщата – Тони Стефанов. Дали мирът ще бъде дълготраен и ще запазят ли звездите любовта в сезона, следва да разберем.



Повече вести ще откриете на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички детайлности за съквартирантите и най- настоящите вести за шоуто може да следите и на уеб страницата на VIP Brother 2017.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР