Близкото приближаване до Слънцето, а и влитането в тази безпределна

...
Близкото приближаване до Слънцето, а и влитането в тази безпределна
Коментари Харесай

Армада от НЛО бяха заснети да кръжат до Слънцето ВИДЕО

Близкото доближаване до Слънцето, а и влитането в тази безпределна разтопена маса, е отвън нашето схващане. Как това е допустимо? Но НЛО до нашето Светило, освен това с големи размери, се появява периодичен.

Или по-правилно е да се каже по този начин: актуалните средства за наблюдаване постоянно записват такива обекти, при което НЛО се оказват във всевъзможни форми, да вземем за пример, квадратни, което в природата просто не може да съществува. Или пък може?

Изследователят на небето от Индия, в град Мангалур, Шадаб Шейх през миналите дни опитва своята камера Canon 700D със безоблачен филтър, готвейки се да снима рядкото пръстеновидно затъмнение на Слънцето.

Случайният видеотест от 30 секунди обаче ненадейно се оказа много по-интересен от идното затъмнение.



Прехвърляйки сниманото на компютъра си и пробвайки се да проучва работата на своя 10-степенен ND-филтър, Шадаб Шейх внезапно, за свое огромно удивление, откри, че той е съумял да снима 11 НЛО до Слънцето, като един от апаратите даже в един миг обръща посоката и стартира да лети в назад направление.

Индийският откривател, публикувайки клипа в мрежата, задава въпроса: какво може да е това и за какво до Слънцето има такава НЛО интензивност?

Разумен отговор на своя въпрос, за жалост, той и досега не е получил. Учените пък на собствен ред са решили просто да замълчат, все пак, че камери на НАСА непрекъснато снимат Слънцето.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР