Близките й се страхуват, че тя е толкова афектирана от

...
Близките й се страхуват, че тя е толкова афектирана от
Коментари Харесай

Феновете Се Молят За Анджелина Джоли! Актрисата Вече Тежи Едва 35 Килограма!

Близките й се опасяват, че тя е толкоз афектирана от най-новите събития към развода с Брад, че се е докарала до цялостно безсилие. И даже децата, за които Анджелина толкоз се бори, не съумели да я убедят да промени отношението си.

„ Анджи е спряла да яде и тежи едвам 34,5 кг “, пишат западни медии, цитирайки източник, непосредствен до актрисата. „ Тя е изцяло унищожена на прочувствено и физическо ниво. В момента е на ръба на цялостен срив “, прибавя източникът.

Актрисата най-вече приемала течности, удостовери различен източник на списание „ Стар “, представен от организациите. Според него, тя съвсем не се храни и това е доста рисково за нея. Особено за здравето й.

„ На процедура Анджелина гълтам единствено кубчета лед. Това е толкоз слаба, че кожата й виси, а костите са станали нежни. Необходима й е незабавна помощ! “, прибавя още той, написа разкрития.ком.

Наскоро Анджелина се раздели и с адвокатката си, откакто последната направи някои мнения към развода. Видно е, че звездата въпреки всичко не е съумяла да преодолее толкоз елементарно даже и това.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР