Близките й са решени да алармират за системния проблем, на

...
Близките й са решени да алармират за системния проблем, на
Коментари Харесай

Ужасяващ Инцидент С Калинка Милушева! Жената Се Бори За Живот!

Близките й са решени да сигнализират за систематичния проблем, на който Калина е следващата жертва. " Майка ми е блъсната от кола, която се движела на заден ход. Шофьорът евентуално въобще не я е забелязал. Тя вървяла до остарялата къща до блока.

В този регион тротоарите са неизползваеми, или по-скоро са за паркиране на коли. А хората са принудени да вървят по пътя, където се движат колите. Най-големият призрачен сън обаче е на паркинга зад блока, където постоянно е задръстено от камиони и микробуси, които зареждат комерсиалните обекти на партерния етаж на блока “, изяснява дъщерята на потърпевшата Калинка – Десислава Андреева. Паркингът не е задоволително необятен, с цел да разреши на товарните коли да обръщат. Така водачите имат единствено един вид – да се движат на заден ход най-малко до кръстовището с ул. „ Христо Фотев “, с цел да извършат маневрата.

Зад блока се намира и остаряла къща, общинска благосъстоятелност, която е дадена за потребностите на Съюза на глухите в Бургас. Пътят сред къщата и блокът е прекомерно стеснен за разминаване на две коли.

Често колите минават и през тротоара откъм страната на къщата, където е станал случаят с Калинка. Огромният проблем на региона са и неналичието на задоволително паркоместа, което принуждава водачите да спрат на тротоари и зелени площи. Община Бургас има концепция наоколо - при улиците " Самуил " - " Фотев " - " Шейново ", да построи двуетажен паркинг за 60 коли.

Това доста ще облекчи живущите, които няма къде да паркират.. Въпреки това обаче те излязоха с подписка, че не желали паркинг. „ При конфликта с колата майка ми си е блъснала главата в стената на къщата. Има тежки контузии, с заплаха за живота е.

Молим се да прескочи трапа и да оздравее. Тя е на 82 години, само че бе толкоз витална преди случая, беше енергична като малко дете. В този регион е същински пъкъл за възрастните хора – тротоарите са разрушени, обрасли, или с паркирани коли, невероятно е да се върви по тях, улицата е прекомерно рискова. Призоваваме Община Бургас да вземе ограничения “, споделя дъщерята на Калинка. Близките й желаят да се направи още един вход към въпросния паркинг зад блока – от страната на ул. „ Христо Фотев “, който да минава пред къщата.

Така няма да има потребност колите да се движат на заден ход, а ще имат вход и излаз. Освен това те приканват за ремонт на улиците и тротоарите в този регион, а по-късно и въвеждане на синя зона, с цел да спре хаосът с паркирането, упорстват и за законови промени, които да задължат монтирането на камери за задно виждане във всички товарни коли. Те имат желание да се срещнат и с кмета на Бургас Димитър Николов и да показват настояванията си пред него. През последните години Община Бургас преобрази доста улици в жк „ Възраждане “, които не бяха ремонтирани от години. И за всички останали има планове и всяка година се отделя финансиране за няколко от тях.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР