Близките на загиналото дете при катастрофата с лидера на ДОСТ

...
Близките на загиналото дете при катастрофата с лидера на ДОСТ
Коментари Харесай

Близки на семейството от катастрофата с Местан: Притесняваме се, може всичко да се потули

Близките на починалото дете при злополуката с водача на ДОСТ Лютви Местан са изпратили към този момент искане до Върховната касационна прокуратура тя да упражни надзор върху следствените органи в Кърджали - по какъв начин се води следствието и дали всички доказателства се събират по надлежния ред, защото изричат подозрение, че следствието няма да е обективно, а част от обстоятелствата могат да бъдат изменени, съобщи Нова тв.

„ Имало е видимост, той не е спрял на СТОП-а, минал е непосредствено на средата на пътя и по този начин е станало произшествието. Местан е отговорен, той не знае закона, щом не е спрял на знака. Като се огледаш наляво надясно – всичко се вижда ”, разяснява дядото на умрялото бебе Джавдет Сали.

Според близки на фамилията, Лютви Местан не е оказал помощ, не е слязъл от колата си и половин час е стоял в нея, до момента в който дойдат служителите на реда. „ Ако беше спрял, нямаше да се случи такова нещо. Има добра видимост, можеше да се спре, да се помогне и всичко можеше. Ако беше спрял, това нямаше да се случи ”, сподели Ергюн Мюмюн – непосредствен на фамилията.

„ Ако има закони в тази страна, то те би трябвало да са идентични за всички нас ”, уточни дядото на умрялото бебе. „ Дъщеря ми още не е в положение да стане от леглото, към момента лежи, не знаем какво ще й се случи. Все плаче и по какъв начин ще свикне без бебето не знам. Вчера беше изписана от болничното заведение в Кърджали ”, уточни още той.

„ Притесняваме се, че може всичко да се потули. Той има пари, има мощност и ще ги подкупи. Вярваме на страната. Страх ни е от богатите ”, съобщи Ергюн Мюмюн.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР