Близките на задържания за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин

...
Близките на задържания за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин
Коментари Харесай

Приятелката на Северин: Кръв имаше по дънките му и по долните му гащи


Близките на арестувания за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров са били принудени да се скрият, а дамата, с която живее на фамилни начала се е преместила да живее дружно с майка си Айше при баба си по майчина линия в близо до Русе село. Емел описа, че се тормози за живота си и не знае по какъв начин ще продължи по-нататък, тъй като ромите от двете русенски махали - "Тракцията " и "Селеметя ", не я желаят при тях, написа "Монитор ".

"Прибрахме се с майка ми в квартал "Тракцията ", където последно живяхме със Селяйдин при вуйна му, само че ромите ни заплашиха, че ще ни пребият, убият или възпламенят. Изгониха ни, спала съм на открито тази нощ. Избягахме и не можах да си взема нищо - облекла нямам, нищо нямам. Не ме пуснаха в личната ми къща да се прибера. Аз каква виновност имам, да не съм го направила аз туй нещо ", оплаква се от държанието на съкварталците си Емел.

Тя споделя и за деня, в който Северин се върнал в дома на вуйна си с окървавени облекла.

„ Кръв имаше по дънките му и по долните му гащи. Хвърли ги за пране, но аз нямах време да ги изпера, щото имах друга работа. Не е докарвал никакви движимости. Седна на леглото, плака, беше целият червен. Аз му споделих: „ Какво стана? “, той стартира да вика „ Не знам, не знам, не знам “. Не викаше на мене, по този начин си викаше. Каза, че блъснал едно момиче и туй, взе да вика „ Айде да излизаме “, пък аз „ Къде, бе, да излизаме “. Не имам вяра Селяйдин да е направил туй нещо, не желая да лежи в пандиза “, добавя Емел.

Ако обаче получел присъда, щяла да му върви на рандеву.

Младата жена споделя, че Северин й се обадил от Германия, когато дошъл там. Готвела се да замине при него и щяла да тръгне незабавно, само че персоналната й карта не била подготвена и това я попречило. От две години живеели дружно без брак, обичала го и нямала да го изостави, каквото и да се случи с него. Гледала по новините, че го връщат в България в сряда вечерта и желала да го види, само че се опасява да не я линчуват. Разказва, че се разбирали и парите им стигали. Северин изкарвал по някой лев, като разтоварвал артикули.

„ Не знам какво тъкмо – кашони с обувки, други такива неща разтоварваше от камиони. На частно го викаха, отиваше за час – два и се връщаше с пари “, изяснява дамата.

За рода на Северин знае, че родният му татко е починал в пандиза (обесил се е - бел.ред), където лежал за обири. Чичото на Северин и брат на татко му сега бил в пандиза за обири на злато и пари, лежал там от „ доста време “, имал още една година и щял да излезе на независимост.

Днес в 12,45 часа Северин Красимиров бе превозен от София до следствения арест в Русе, оповестиха от държавното обвиняване. Окръжната прокуратура в крайдунавския град ще предприеме дейности по предявяване на обвинявания и осъществяване на разпит в наличието на бранител.

В рамките на днешния ден, е планувано и осъществяване на освидетелстване на обвинения с присъединяване на правосъден доктор. Повече информация за дейностите на прокуратурата ще бъде предоставена на по-късен стадий.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР