Близките на Северин Красимиров се изпокриха и не подават носа

...
Близките на Северин Красимиров се изпокриха и не подават носа
Коментари Харесай

Близките на Северин избягаха от махалата, притесняват се за живота си

Близките на Северин Красимиров се изпокриха и не подават носа си на открито от боязън. Жена му Емел се е преместила да живее дружно с майка си Айше при баба си по майчина линия в близо до Русе село.
Емел описа, че се тормози за живота си и не знае по какъв начин ще продължи по-нататък, тъй като ромите от двете махали – " Тракцията " и " Селеметя ", не я желаят при тях, написа в. " Монитор ".
„ Прибрахме се с майка ми в квартал „ Тракцията “, където последно живяхме със Селяйдин при вуйна му, само че ромите ни заплашиха, че ще ни пребият, убият или възпламенят . Изгониха ни, спала съм на открито тази нощ. Избягахме и не можах да си взема нищо – облекла нямам, нищо нямам. Не ме пуснаха в личната ми къща да се прибера. Аз каква виновност имам, да не съм го направила аз туй нещо “, оплаква се от държанието на съкварталците си Емел. От къщата, където е в този момент, се опасява да излиза, с цел да не си навлече яд и тук, а другояче не желала да живее на село.
Казва, че Северин ѝ се обадил от Германия, когато дошъл там. Готвела се да замине при него и щяла да тръгне незабавно, само че персоналната ѝ карта не била подготвена и това я попречило. От две години живеели дружно без брак, обичала го и нямала да го изостави, каквото и да се случи с него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР