Близките на пострадалата в катастрофа Кристин Илиева събират още 65

...
Близките на пострадалата в катастрофа Кристин Илиева събират още 65
Коментари Харесай

65 000 евро вдигат модела Кристин Илиева на крака

Близките на потърпевшата в злополука Кристин Илиева събират още 65 000 евро за бъдещи интервенции и рехабилитации в чужбина, които могат да подсигуряват на 100% възобновяване й. Дотук лекуването на хубавицата възлиза на към 70 000 евро, заради което фамилията й мъчно се оправя със събирането на сумата и приканва донори за помощ.

„ В момента имам частична парализа на крайници. Занапред всичко зависи от мен, тъй като коляното ми е подредено съвършено, единствено му би трябвало месец да зарасне”, показа самата Кристин, която преди дни се прибра от лекуване в Турция. Тя призна още, че след злополуката постоянно получава паникатаки и кошмари.

Припомняме, че моделът пострада тежко при злополука край с. Българене, Плевен, откакто пътува дружно с Дивна по пътя Русе-София. Певицата управлявала автомобила, а до случая се стигнало, откакто тя изгубила надзор поради превишена скорост и се блъснала в мантинелата. Дивна се размина без пострадвания, а манекенката едвам не изгуби краката си. Над 60 индивида се отзоваха да дарят кръв за Илиева.

Наскоро лелята на Кристин Илиева – Изабела Господинова, упрекна Дивна за държанието й след случая.

Жената употребява профила си във Facebook, с цел да се обърне към младата певица. „ В каквото и положение да се намираш поради стореното, положението на твоята „ другарка “ е доста по-тежко. Но тя се бори и няма да се съобщи. Колко по-леко щеше да бъде и за двете, в случай че не ѝ беше обърнала тил и беше до нея в този миг. Приятелите са дружно и в положително, и в зло. И тъкмо в нещастието, което ти ѝ аргументи, това другарство щеше да бъде същинско.

Ти трябваше и би трябвало да си до нея, да лекуваш душата ѝ, да не я предаваш! “, гласят част от думите й. Господинова споделя още, че не жигосва изпълнителката на „ Какво пък толкоз “ и й пожелава достолепие, с цел да може да гледа хората в очите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР