Близките на починалото в Кардам дете продължават да обвиняват лекарите

...
Близките на починалото в Кардам дете продължават да обвиняват лекарите
Коментари Харесай

Близки на детето от Кардам: Не е починал от отрова, а заради незнайна инжекция

Близките на умрялото в Кардам дете не престават да упрекват лекарите от Спешна помощ за гибелта му и отхвърлят да одобряват, че 9-годишният Стефан е починал заради отрова за гризачи, оповестява Българска национална телевизия в собствен репортаж, написа Блиц.

``
реклама

Според бабата и дядото всички деца са спели в една стая и няма причина, в случай че има отрова, единствено едно от децата да се е отровило.

По думите на бабата и дядото новата къща, в която живее фамилията, е подходяща за развъждане на деца.  

" Идва колата за спешна помощ, бие му инжекцията. Бабо, вика, доста ми е топло, подаде си ръчичките и в моите ръце умря. Питам доктора какво направи, питах каква инжекция му би, споделя ми " не знам ", споделя бабата на детето в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Всички спим в едно помещение. Тази отрова се скапва до три дни, предходна е една седмица. Готов съм да си понеса следствията, аз детето си няма да върна.

Деган без кръвни проучвания не се бие без да се изтеглят килограмите на детето. Спря му повръщането, то по този начин се прочистваше ", сподели дядото на умрелия Стефан.

Припомняме, че отравяне със мощен химически препарат срещу гризачи е главната версия за гибелта на 9-годишния Стефан от Кардам. Това съобщи през вчерашния ден основният прокурор Сотир Цацаров.

Момченцето умря на 27 октомври в дома си, като в началото подозренията бяха за хранително отравяне.

След трагичния случай със Стефан, доста хора и институции са помогнали на фамилията. От няколко седмици, то към този момент се е пренесло да живее в друга къща, предоставена от съседка.

Отравяне със мощен химически препарат срещу гризачи е главната версия за гибелта на детето, съобщи основният прокурор Сотир Цацаров.

" Ако би трябвало да обясня повода, тя е резултат на 3 подготвени експертизи - съдебно-химическа, токсикологична и съдебно-медицинска ", изясни Цацаров.

Основната версия, по която се работи е, че токсичните препарати са употребявани за възможното заличаване на гризачи в самото помещение.

Двете момиченца, които се лекуваха във Варна са изписани преди две седмици, тяхното здравословно положение е положително, те посещават учебно заведение и детска градина.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР