Близките на жестоко убитата тв водеща Виктория Маринова поискаха 450

...
Близките на жестоко убитата тв водеща Виктория Маринова поискаха 450
Коментари Харесай

Близките на Виктория Маринова поискаха 450 000 лв. кръвнина от убиеца ѝ Северин Красимиров

Близките на грубо убитата тв водеща Виктория Маринова желаеха 450 000 лева кръвнина от килъра ѝ Северин Красимиров. В съда бяха импортирани три цивилен желае - от майката, от бащата и от дъщерята на убитата.

Подсъдимият за гибелта на Маринова резервира цялостно безмълвие пред публицистите в съда. Пред магистратите обаче той призна виновността си. „ Съжалявам доста! ", бяха думите му.

Майката на Северин - Надежда пристигнала за делото от Германия. В коридора на Русенския областен съд тя почнала да се тръшка на земята с крясъци и писъци: "Селяйдин, какво стана ". Наложило се е защитата да се намеси и да я изведе, оповестява "Монитор ".

Защитата на Северин изиска процесът да се гледа при закрити порти, защото щяла да бъде изнесена информация обвързвана с интимния живот на килъра и жертвата му. Прокуратурата и частните обвинители упорстват обаче делото да се гледа в намерено правосъдно съвещание.

Обвиняемият Северин Красимиров ще дава отговор пред съда за три действия - ликвидиране, обезчестяване и блудничество, като закононарушенията са осъществени по изключително нечовечен и непосилен за жертвата метод. Прокуратурата ще упорства за налагането на най-тежката мярка – пожизнен затвор без право на обжалване.

Северин Красимиров е единственият обвинен за убийството на Виктория Маринова. 30-годишната телевизионна водеща беше нападната на 6 октомври 2018 година измежду бял ден, до момента в който тичала по крайбрежната алея в Русе. От прокуратурата обясниха, че претекстът за убийството на Маринова е полов. Държавното обвиняване изрично отхвърля изказванието, че закононарушението е било поръчано или обвързвано с специалността на жертвата, както и версията, че Северин Красимиров е имал помагачи. Назначената петорна сложна съдебно-медицинска, психична и психиатрична експертиза на Северин Красимиров, сочи, че той е вменяем и може да носи наказателна отговорност за осъщественото.

От Окръжния съд изясняват, че отбраната на обвинения е внесла искане в съда за разглеждане на делото по съкратеното правосъдно разследване. Красимиров е признал всички обстоятелства и условия в обвинителния акт. Ако съдът одобри делото да бъде прегледано по този ред, наложената присъда на Северин ще бъде понижена с една трета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР