Близките на Илия Павлов отбелязаха 16-ата годишнина от смъртта му,

...
Близките на Илия Павлов отбелязаха 16-ата годишнина от смъртта му,
Коментари Харесай

Семейството на Илия Павлов поля помена му с шампанско и стриди

Близките на Илия Павлов означиха 16-ата годишнина от гибелта му, която се навърши през март по спорен метод, научи HotArena.

Вдовицата на боса на „ Мултригруп “ и трите му деца се събрали на обилна вечеря в чужбина, на която гърмели от обичаното шампанско на Илия – „ Дом Периньон “, и яли на стомах стриди и други изискани морски деликатеси.

Една бутилка от скъпарската напитка коства приблизително сред 200 и 500 $ според от годината на произвеждане, писа „ Ретро “.

За следващ път нито Дарина, нито наследниците на Павлов не пристигнаха да възпламенят свещичка на гроба му в Арбанаси. Те избраха да не нарушават удобния си живот зад граница и подсетиха за черната годишнина само с трогателни тиради в обществените мрежи.

В сърцето ми има празно място, на което трябваше да си ти “, написа вдовицата Дарина. Но по-изненадващо беше посланието на дребната щерка на Илия – Паола, която в никакъв случай до момента не си е разрешавала обществено да приказва за татко си.

Днес честваме твоя живот, тъкмо както ти би го чествал – със смях, с усмивката на твоята внучка, огромна обич, страхотна храна и даже по-добро вино. Благодаря, че ме построи и че ни наглеждаш. Липсваш ми и те обичаме вечно “.

И у нас не доста хора са се сетили да минат през гроба на Илия и да му отдадат респект. Само татко му и най-близките му другари не пропуснали значимата дата, а от намиращия се наоколо до безконечния му дом параклис разкриват, че за пръв път от години насам липсвало стълпотворение от хора. Гробът му едвам се виждал и бил обхванат от гората край Арбанаси, където е заровен босът съгласно последната си воля.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР