Близките на Брус Уилис застават обединени зад актьора в битката

...
Близките на Брус Уилис застават обединени зад актьора в битката
Коментари Харесай

Близките на Брус Уилис му помагат да живее възможно най-пълноценен живот

Близките на Брус Уилис застават обединени зад артиста в борбата с заболяването му - фронтотемпорална деменция, написа " People ".

Жените в живота на звездата от " Умирай мъчно " - брачната половинка Ема Хеминг Уилис, техните деца Мейбъл, на 10 години и Евелин, на 8, някогашната му брачна половинка Деми Мур и децата им Румър Уилис, на 34, Скаут Уилис, на 31 и Талула Уилис, на 29, са фокусирани върху това да му оказват помощ да " живее допустимо най-пълноценен живот ", гласи изказване на фамилията. 

" Роднините на Брус се стараят да му оказват помощ да бъде деен. Той има претрупан график с действия всеки ден. Тези занимания се грижат както тялото, по този начин и мозъкът му да се упражняват ", споделят хора от обкръжението на артиста.

" Семейството е по-близко и сплотено от всеки път ", споделя източникът, добавяйки, че 44-годишната Ема се пробва да резервира колкото се може повече позитивни мемоари за Мейбъл и Евелин. " Тя желае те да запомнят Брус като необикновен, занимателен татко. Тя желае да запечатат красиви моменти с него. "

Близките дадоха настояща информация за здравословното положение на 67-годишния артист в изказване в четвъртък, 11 месеца откакто разкриха, че е диагностициран с афазия, езиково разстройство, което визира когнитивните му качества, предаде dir.bg. " Откакто обявихме диагнозата афазия на Брус напролет на 2022 година, положението на Брус прогресира и в този момент имаме по-специфична диагноза: фронтотемпорална деменция (известна като FTD). "

" За страдание, провокациите с връзката са единствено един от признаците на заболяването, пред която е изправен Брус. Въпреки че това е мъчително, е и облекчение най-сетне да има ясна диагноза ", се сподели още в известието.

" Брус постоянно е вярвал в потреблението на гласа си, с цел да оказва помощ на другите за значими проблеми както персонално, по този начин и обществено. Ние знаем в сърцата си, че в случай че можеше през днешния ден, той би желал да отговори за тази болест поради другите, страдащи от нея и по какъв начин тя визира толкоз доста хора и техните фамилии ", считат още околните му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР