Близките на актьора Стефан Данаилов очакват информация за състоянието му

...
Близките на актьора Стефан Данаилов очакват информация за състоянието му
Коментари Харесай

Критично е състоянието на Стефан Данаилов

Близките на артиста Стефан Данаилов чакат информация за положението му след 10:00 часа през днешния ден. Тогава лекарите от ВМА ще се срещнат с тях и ще ги осведомят. Ако околните решат, ще създадат и изказване пред медиите по-късно, предава 24 часа.

Всякаква друга информация, която се появява преди този момент, е нечиста сделка, защото лекарите от ВМА прецизно контактуват единствено с околните. От през вчерашния ден обичаният артист е на апаратна вентилация и в сериозно положение в реанимацията на Военна болница.

Стефан Данаилов евентуално има хипостатична пневмония, която е довела до полиорганна непълнота и по тази причина се е наложило да бъде на асистирана вентилация, допускат лекари, които чуха за влошеното му положение. Преди седмица той счупи бедрената си кост след рухване в Бургас. Тогава му бе направена сполучлива интервенция, само че до момента в който е бил на санаториум в Хисар, се е почуствал зле и се наложило приемането му във ВМА.

От ВМА публично изрично отхвърлят каквато и да е било информация за положението му, защото това е персонална информация. Самите лекари от ВМА дори не си подвигат телефоните на публицисти, подозирайки защо ще ги питат.

Застойната пневмония е постоянно срещано затруднение след строшаване на бедрената шийка. То се получава поради неналичието на придвижване след контузията и надлежно проблемите с кръвообръщението в дребния кръг. При неговата възраст и общо положение такова затруднение е изцяло реалистична догадка. Пневмонията води до дихателна и полиорганна непълнота.

Реанимационните благоприятни условия на Военна болница са доста съществени, само че сега положението му продължавало да е сериозно, оповестиха негови приятели.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР