Близките на абитуриент, ранен тежко при катастрофа на Северната тангента

...
Близките на абитуриент, ранен тежко при катастрофа на Северната тангента
Коментари Харесай

Издирват шофьора, блъснал абитуриент

Близките на зрелостник, ранен тежко при злополука на Северната дъга на Околовръстния път в София предходната седмица, молят за помощ очевидци. Майката, бащата и двете сестри на Иван, който след няколко дни става на 19 години, се надяват някой да е видял водача, предизвикал случилото си и избягал. Пострадалият юноша през вчерашния ден е трябвало да има абитуриентски бал, само че вместо това е в "Пирогов " със строшен на две места таз и други контузии и ще остане там още няколко седмици.

Инцидентът е станал на 17 май към 5.30 часа сутринта, когато Иван отивал на работа. В колата били и преди малко купените облекла за бала му. Както се движел, в един миг автомобилът му бил застигнат от друга кола, чийто водач безусловно го избутал от пътя и той се преобърнал през платното и изхвърчал в канавката.

"Няма удар, колата е избутана, това е съзнателно, очевидно му е пречел да мине, тясно му е било... Колата е "Ауди А3 ", сив металик ", описа бащата на потърпевшото момче.

Майката пък изрече големи благодарности на водач на ТИР, който пръв спрял и откачил акумулатура на бензиновата кола на Иван, с цел да не се възпламени. Опитал и да го извади от намачкания автомобил. Пожарната и Спешна помощ също реагирали доста бързо, на 15-тата минута зрелостникът бил в колата за спешна помощ.

От районната прокуратура оповестиха, че има формирано досъдебно произвеждане. Следствените дейности са почнали при започване на тази седмица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР