Близките на абитуриент, ранен тежко при катастрофа на Северната тангента

...
Близките на абитуриент, ранен тежко при катастрофа на Северната тангента
Коментари Харесай

Търсят се очевидци на катастрофа с тежко ранен абитуриент

Близките на зрелостник, ранен тежко при злополука на Северната дъга на Околовръстния път в София предходната седмица, молят за помощ очевидци. Майката, бащата и двете сестри на Иван, който след няколко дни става на 19 години, се надяват някой да е видял водача, предизвикал случилото си и избягал. Пострадалият юноша през вчерашния ден е трябвало да има абитуриентски бал, само че вместо това е в " Пирогов " със строшен на две места таз и други контузии и ще остане там още няколко седмици.

Инцидентът е станал на 17 май към 5.30 часа сутринта, когато Иван отивал на работа. В колата били и преди малко купените облекла за бала му. Както се движел, в един миг автомобилът му бил застигнат от друга кола, чийто водач безусловно го избутал от пътя и той се преобърнал през платното и изхвърчал в канавката.

" Няма удар, колата е избутана, това е съзнателно, очевидно му е пречел да мине, тясно му е било... Колата е " Ауди А3 ", сив металик ", описа бащата на потърпевшото момче.

Майката пък изрече големи благодарности на водач на ТИР, който пръв спрял и откачил акумулатура на бензиновата кола на Иван, с цел да не се възпламени. Опитал и да го извади от намачкания автомобил. Пожарната и Спешна помощ също реагирали доста бързо, на 15-тата минута зрелостникът бил в колата за спешна помощ.

От районната прокуратура оповестиха, че има формирано досъдебно произвеждане. Следствените дейности са почнали при започване на тази седмица.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР