Близките на 27-годишната Ивелина молят за помощ. Момичето се нуждае

...
Близките на 27-годишната Ивелина молят за помощ. Момичето се нуждае
Коментари Харесай

Подайте ръка на Ивето, дарете й надежда за живот!

Близките на 27-годишната Ивелина молят за помощ. Момичето се нуждае от пари, с цел да може да се пребори с една от най-страшните и подли заболявания - болест на Ходжкин в 3-и етап.

Ще публикуваме историята на Ивелина, разказана от близките й, без редакторска намеса:

Ивелина е на 27 години и преди 1 година и половина беше диагностицирана с Болест на Ходжкин в 3-ти стадий. Премина 6 курса химиотерапия в България, но след три месеца получи рецидив, решението на комисията беше, че трябва да се извърши трансплантация на костен мозък. Тогава стартирахме кампания за събиране на средства за трансплантацията на стволови клетки, която беше извършена на 05.07.18г. На 05.10.18г беше направен скенер, за да бъде установено какъв е резултата от трансплантацията, но за жалост резултатите от скенера показаха, че от четири туморни образувания е останал един, който в началото на лечението ѝ е бил 40мм,а сега е 16 мм. Лъчетерапията е доста опасна, защото туморното образувание е близко до органи и затова докторите назначиха лечение с Adcetris. Това са две ампули, които се вливат в тялото, закрепят се само за лимфома и го изсушават. Лечението ще се провежда на всеки 21 дни като ще ѝ бъдат поставени общо 16 двойни дози ADCETRIS. Но това се оказа отново много скъпоструващо- 120 000лв., което означава, че на всеки три седмици Ивето трябва да внася по 7500лв, като тук не са включени пари за болничен престой и транспорт! Сумата е голяма и НЕПОСИЛНА за семейството ѝ! За да продължи Ивелина напред, ще ѝ е нужна и вашата помощ! Молим Ви да ни подкрепите! Можете да намерите още информация и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/ivelina.dachina/ - Да помогнем на ИВЕТО. Също така има и направен благотворителен базар https://www.facebook.com/groups/330820477443873/ - Благотворителен базар за Ивето! Вярваме в Доброто и в нейното Бъдеще!



Можете да дарите по следните начин:

Дарителска сметка:

BG18RZBB91551039805313

BIC:RZBBBGSF

Ивелина Александрова Дачина

Ivelina Aleksandrova Dachina

Банкова сметка:

BG76CECB979010C7012100

BIC:CECBBGSF

Ивелина Александрова Дачина

Ivelina Alkesandrova Dachina

Pay Pal – [email protected]

Еконт - чрез паричен превод към банковата сметка на Ивето.

Изи пей - чрез паричен превод към банковата сметка. Или на:

helpkarma.com/help/zaiveto

https://www.gofundme.com/ivelina-hodgkin039s-lymphoma-fight?fbclid=IwAR2zn_6lbqFCn9srpmCiOZHnawFsA0rnfrQOnDl4bBU-wFJwyuVK8mcgKEU
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР