Близки, приятели, служители, някои от най-известните журналисти, политици, дейци на

...
Близки, приятели, служители, някои от най-известните журналисти, политици, дейци на
Коментари Харесай

Последно Сбогом с Тошо Тошев

Близки, другари, чиновници, някои от най-известните публицисти, политици, дейци на културата, общественици се простиха през днешния ден с Тошо Тошев.
 Някои от синовете на Тошо Тошев, негови дългогодишни чиновници, журналистът Валерия Велева и други

Поклонението бе в старинната черква " Св. София ".

Дългогодишният издател и основен редактор тна " Труд " и " Преса " умря на 80-годишна възраст на 20 септември.
 Конституционният арбитър Атанас Семов

Вицепрезидентът Илияна Йотова сподели, че е доста мъчно човек да приказва  в подобен миг.

" Не съм си представяла, че за Тошо Тошев мога да приказвам в минало време и да изрека " Сбогом, приятелю ". Дошла съм през днешния ден да му кажа: " Ти беше огромен български публицист, същински другар и човек, който имаше смелостта да приказва истината в очите на хората ".

Малко са такива като него. Да почива в мир! С него си потегля по нещичко и от всеки един от нас, освен поради времето, а поради същинските неща в живота ", сподели още Йотова, представена от Нова тв.
 Дългогодишният зам.главен редактор на " Труд " и един от съоснователите на Клуб Z - Георги Трайков

 Директорът на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев

" Ние бяхме доста положителни другари ", съобщи и някогашният народен представител и ексминистър на културата Вежди Рашидов. Скулпторът акцентира, че ще запомни Тошев с фразата: " Аз приятелите не си ги предавам, аз си ги вардя.

Много близки бяхме. Светла му памет! "
 Вежди Рашидов с предприемача и политик Георги Гергов, журналиста и фешън ас Любомир Стойков и други

 Собственичката на Медийна група " България " - издател на " 24 часа ", Венелина Гочева, дружно с Красимир Райдовски и други

 Йорданка Фандъкова

Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР