Близки, приятели, колеги, политици и общественици си взеха последно сбогом

...
Близки, приятели, колеги, политици и общественици си взеха последно сбогом
Коментари Харесай

Десетки приятели и близки се сбогуваха с Жорж Ганчев

Близки, другари, сътрудници, политици и общественици си взеха последно довиждане с Жорж Ганчев в църквата "Света София ". Той умря на 79-годишна възраст, дни преди рождения си ден. Новината пристигна от режисьора Живко Ботев, който заяви във фейсбук за гибелта на легендата.

"За разлика от всички други политици в България имаше радикално друг жанр и модел на държание. Жорж бе индивидът мощ, индивидът почтеност, които желаеше да промени стила на политиката в България, само че не беше оценен в онази си степен, в която заслужаваше. Той обичаше доста България, неповторим благородник. Днес липсват такива политици в България ", спомни си финансовия специалист Кольо Парамов, който се кандидатира дружно с Жорж Ганчев на президентските избори през 2016 година

От 15 година той бе мой пациент. С времето станахме много близки. През тези години бе наслаждение да поддържам връзка с него. Изключително живописен и заслужен човек. Това е огромна загуба. Той бе цялостен с хрумвания и планове. През последните години правехме какви ли не старания, с цел да подобрим здравето му, само че за жалост нещата станаха необратими ", сподели проф. доктор Иво Петров - един от най-утвърдените кардиолози у нас и медицински шеф е на “Аджибадем Сити клиник Сърдечно-съдов център”.

Да се сбогуват с политика пристигнаха някогашният министър Николай Василев, Александър Томов, Петър Берон и сътрудник Иван Тенев, певицата Диана Дафова и артистът Светослав Пеев и други.

"Ще запомня Жорж като огромен българин, който обичаше България с цялото си сърце ", сподели доктор Емил Илиев.

"Жорж бе извънредно образован човек, беше непосредствен и прям и споделяше постоянно истината в очите ", сподели Максим Бехар.

Жорж бе изпратен в последния си път с овации, а бял гълъб бе застанал до колата му. Дъщерите му Силвана и Джулия видяха в това символика. Сърцето ми е разрушено, сподели със сълзи в очите Джулия.

"Най-великият мъж на тази планета, не мога да се побера в едно изречение ", сподели и обичаната му Шуши.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР