Близки, приятели и полицаи издирват под дърво и камък бизнес

...
Близки, приятели и полицаи издирват под дърво и камък бизнес
Коментари Харесай

Мистерията около изчезването на поморийската бизнес дама Златарката се заплита

Близки, другари и служители на реда търсят къде ли не бизнес дамата от Поморие, която изчезна рано тази заран от вкъщи си. Иззети са и записите от видеокамери в региона на дома на семейство Дерменджиеви в Гръцката махала на морския град.

Проверени са местата, където би могла да отиде – в магазина, в аптеката, при приятелки и родственици, написа "Флагман ".

60-годишната Таня Дерменджиева, по-известна в Поморие с прозвището Златарката, излязла тази нощ от вкъщи си и към момента няма и диря от нея. Съпругът й съобщил, че към 5 часа сутринта се събудил и жена му я нямало у дома.

Георги Дерменджиев е професионален златар.

„ Това са едни извънредно положителни и честни хора, доста известно семейство в града ни. Надяваме се Таня да се появи и всичко да е наред с тях”, разясняват поданици на морския град.

Съпругът Георги изработвал златните украшения, а Таня продавала в магазина в центъра на града. Съседи я разказват като доста уравновесена и виновна жена, която би помогнала на всеки, даже й казвали шеговито с изключение на Златарката и Душата.

Стана ясно още, че дъщерята и зетят на сем. Дерменджиеви са чиновници в системата на Министерство на вътрешните работи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР